Їхав позавчора повністю завантаженою машиною, і почув, що при їзді по "горбистій дорозі" сильні удари задньої стійки. Спершу думав, що мов пружини старі - просіли повністю і тому вдаряє. А сьогодні їхав пустим і постійно торохкотить та задня ліва стійка. Підкажіть, як перевірити чи не потекла стійка не знімаючи нічого?
В мене одного разу на Г2 порвалась одна резинка що тримає вихлопну і вихлопна на ямах начала тарабанити об балку. Також спочатку думав капець лівій стійці. Перевірь може така сама фігня сталась.
Недумаю, бо коли їхав завантажений і траплялись "горбочки" на дорозі - явно було відчутно сильні удари саме в стійці. Та і заглядав - резинки всі на місці
Ще один варіант який в мене був.На самому штоку сповзло стопорне кольцо і шток пролазив через задню полку в салон.Послідній варіант, на штоці шайбу прихватили сваркою.
+1 за сайленти, на нерівностях плавних, навіть за великого ходу амортів нічого не товкло, а ось на переїздах, невеличких вибоїнах було враження, що хтось ззаду молотком товче..
Це все добре, але питання залишається, як то все перевірити, не крутячи ті гайки??? Доречі хочу взяти на замітку, може хто ше знає, скільки буде коштувати поміняти ті салінблоки балки на Гольф 2, бо вони напевно не мінялись ше від народження машинки?
Та як перевірити. Віддкрий задню дверку, стань на поріг і поскачи. Відчуєш чи тримає чи ні. Стукати також вона може якщо є люфт на штоці. Але тоді вже треба гайки крутити однозначно, щоб взнати на 100%.
Біда, нема такої дверки, машина трьохдверна. А варіант поскакати в багажнику ніякого толку не дав. Ех, буду розкручувати. А за поради всім дякую!