Хочу зробити деякі косметичні роботи по кузові. Як підібрати фарбу? В багажнику нарив наклейку з кодом lp7v
Машині вже поза 20 років напевно, і якщо підбирати фарбу по коду - то буде на машині веселка, так як твоя оригінальна (якщо машина не фарбована) вже вигоріла давно
Якщо не малювати повністю, то тільки підбір, або комп'ютерний, або в кого є досвід. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Мені також потрібно підбирати буде зараз фарбу, і я чув що непогано підбирають на РІК АВТО. Ціна питання 100 грн. (Це не реклама)
Зніми кришечку з баку (2 болти під викрутку на + та одна фіксуюча бляшка) піди з нею, там де будеш брати фарбу, та підбери по факту і не парся........ нє, ну якщо в тебе на підфарбовку стоїть свіже авто, то йди до компютерщиків по підбору.
Приветствую! А кто подскажет мне, какая краска у меня? Проблема в том, что покрасил у нехорошего человека, теперь отлущивается лак. Надо подкрашевать, у подборщиков цены... ух! Хотелось бы поднасобирать и взять банку, но не знаю названия. Код на лейбе LA3Z, но там еще буковки какие то... У кого такой же окрас - отзовитесь, плыз...