Привіт, маю в машині клімат такого типу, але не можу зрозуміти як він працює. На ньому є три кнопки які включають куди буде дути повітря, так от якщо я вимкну всі три, то куди воно буде дути?
А тепер без гумору... Якщо механічно включеш - заслонки будуть повністю відкриті, і повітря буде рівномірно дути зі всіх дефлекторів. Якщо включеш АВТО - то кліма сама керує заслоками, вентилятором і тд, до температури яка встановлена(на клімі).
Аву поміняв, а підпис під нею не поміняв. Вітаю. Сам цілюся на такий самоход. Ну які враження? Двигуна хватає?
Машинка хороша, динамічна. Маю дволітровий двигун, тягне файно. По паспорту 115к.с, 170Нм крутний момент при 2600об. Двигун 8ми клапанний, тому, я так розумію, не такі не високі характеристики.. В порівнянні з гольфом 3, то підвіска жорсткіша, і дуже не любить перепадів асфальту, типу високих латок на трасі.. а так, то авто набагато тихіше всередині.. До авта треба звикати, має різкі гальма, вища посадка в салоні, сидіння з хорошою боковою підтримкою,- комплектація sport.