Багато в кого виникала проблема правильної настройки розпредвала, в основному після якогось тюнінгу мотора, або після капіталки. Всі ми знаєм що по мітках, но є моменти коли в когось не попадають мітки, тобто мітки попадають на зуби і мусиш виставляти між зубами. Звичайно можна виготовити зубчату шестерню з регульованим центром но проблема не рішиться, треба знати як виставити розпредвал відносно колінвала без міток. Які пропозиції? І нашо впливає направильно виставлений розпредвал?
Відповідь: як правильно настрояти Розпредвал Почну з кінця - впливає на зміну фаз газорозпреділення. Тобто на споживання, довговічність і потужність двигуна. Виставити розпред без міток можна, але для того треба мати якийсь навть не можу уявити який транспортир і книжку з теорією і цифрами кутів фази двигуна внутрішнього згоряння. Тоді ставиш перший циліндр у вмт та міряєш потрібну висоту відкривання впускного клапана. Далі фіксуєш і впєрйот! Щодо співпадання мітки і зуба шестерні, тут нічого кримінального - це компенсується точним виставлянням запалювання.
Відповідь: як правильно настрояти Розпредвал :mrgreen::mrgreen::mrgreen:бідбором і настройкою розпрідвала
Відповідь: як правильно настрояти Розпредвал Доречі про розпредвали, тут помню хтось питався які вали стануть на гольфа.. Тюнінговані вали для фольців виробляє ОКБ Динаміка - http://dynamics.pro По тих валах які вона виробляє для вазів можу сказати що дуже непогані вали. Я колись мав 55 вал (початкового рівня) - довольний, зараз наша вишнева вісімка їздить зі 126 валом від динаміки - теж дуже задоволений. Як себе ведуть їхні вали для фольців я не в курсі, питайтеся самі кому цікаво
Відповідь: як правильно настрояти Розпредвал шкода, на сайті не вказано інформації про ціну, місце продажу, типи моторів та зміну характеристик
Відповідь: як правильно настрояти Розпредвал Партнери: http://dynamics.pro/contact/partners.htm «М-Спорт» Харьков, т.+380667573736 www.tuning.kh.ua «ZGT» Киев, бул. Перова, 27а, тел. 23 7738 «АвтоДоктор» Харьков, ул. Студенческая, 20, тел. 7140688, моб. +380675738377 Може ці партнери щось знають..