Привіт всім! Терміново треба промити систему охолодження. Коли міняв радіатор почти не мив, в старому радіаторі був осад у вигляді іржі з міленьким пісочком. Як правильно зробити.
Відповідь: Як промити систему охолодження? ше продаються в магазінах і на заправках спеціальні жидкості такі для промивки така маленька баночка 200 грам, виливаєш содіржиме в розширітєльний бочог і заводиш машін. 10 хвилин отак машін поробе, воно собі поциркулірувало, тоді глушиш і можеш зливати воду і заливати онтєфріз. Я лічно так робив, радєатор стає як новий з магазіна
Відповідь: Як промити систему охолодження? Просто <відкручюваням> нижнього патрубка нічого не досяг. Знявши інші шланги мало не ..... Все грудне, словами не передати. Завтра щось куплю та залю. Хоча думаю не допоможе. Буду видаляти бруд механічним путьом, коли знайду час замінити прокладку під головкою.
Відповідь: Як промити систему охолодження? Будь обережний із термостатом при промивці. Я промивав пару разів лимонною кислотою і все стало гуд окрім термостата він як відкрився так і незакрився до кінця. Недавно заглядав у бачок на дні осад злив із бачка ОР і промив бачоч проточною водою. Придумати якийсь відстійник щоб осідала вся гадость, антифриз теж має присадки для промивання системи.
Відповідь: Як промити систему охолодження? Є старий дідівський метод з часів СССР. Перевірено. Працює супер! Значить так, йдеш на масломолокозавод і "дістаєш" літрів 5 чистого перегону (маслянка така жовтенька прозора рідина як сеча ). Заливаєш, їздиш 2-3 дні. Зливаєш. Система буде блищати як псові яйця. Перевага: природній продукт без жодної хімії, котрий не зашкодить резино-технічним виробам. Недолік: хєр знайдеш маслянку
Відповідь: Як промити систему охолодження? Пробував! Тим самим способом і тьієюж рідиною колись заливали щоби нетік рідіатор. Для експеременту первірки в який спосіб діє береться чайник із накипом і заливається, кипятимо-перевіряємо результат! Можна взяти "КАЛГОН" теж рекомендують провідні спеціалісти щоб неутворювався накип.
Колись в своїй колишній 2107 промивав і промивками і перегоном (по народному сироватка), то воно сцука як підняло всяку х-нь з водяної рубашки як кинуло все це в верхній бачок радіатора то було цікаво, зразу поміняв радіатор:D:D:D от такі були приколи з промивкою системи. Це не значить що кругом так просто не всі власники авто ставляться до него так як треба. Заляв водички з криниці поїздив з півроку тай усе нагар є ІМХО
Треба лити нормальний АНТИФРІЗ розбадяжений дист. водою, а не тосол і всяку байду розведну водою з калюжі. І не прийдеться нічого мити.
Порада для тих хто купив автомобіль в салоні!!! А ті хто купив у плачевному стані це нестосується. І хочуть почути конкретні перевірені варіанти, які дають результат.