Як вам такий диск ? До Гольфа другого в 15 розмірі нормально буде ? То його видно чи ні ? Я щось не бачу...
не подобається том шо то новий турецький диск який ставлять на всі тази в місті! по якості він тоже фуфлижний під низькопрофільною резиною замахаєшся їх варити..
не блатуй.. вигляни в вікно вони вже в мене ті диски будуть негармонійно виглядати на машині.. хіба зразу задути їх в чорний колір є купа оголошень по Б/У німецьких дисках! ліпше взяти бу німецького ніж ці ІМХО.. пошукай по вашому магазину там завжди є пропозиції!
Таня, будь-ласка, не купуй ті диски! Не хочу тебе образити, але то лайно! Якщо хочеш, я тобі щось підшукаю достойне уваги, як на Гольф 2! Безвоздмєздно!!! Оголоси бюджет в пп
Та щось не хочу я б/у. Потім не дай Бог один трісне і хрен я знайду той один диск... Краще нові, знаєш шо і де купуєш, і що через рік їх теж можна буде докупити... А б/у оригінальні підрихтовані, пофарбовані... і буде потім оголошення в вашому магазині рік висіти типу, продам диски оригінальні - 3 штуки...
Тоді вже краще брати німецькі AEZ, DEZENT, DOTZ, вони дорожчі,але якісні. І вразі чого можна докупити один їх возять з Польщі.
Таня,шоб погнути оригінальні диски,треба дуже постаратись-то по-перше,а по-друге-зараз немеє ніяких проблем з ремонтом дисків(навіть якшо він дуже трісне).Ми тебе всі просимо,не купляй того шмельцу,бо втратиш багато грошей,коли захочеш продати,а ти таки схочеш,просто твої автомобільні смаки ше не сформувались(Пишу то все з власного досвіду).