Як визначити температуру

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем kym, 4 тра 2011.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Як визначити в домашніх умовах температуру металу в 280-300 град. Точність +/- 20град. але не більше. Хто знає якісь індикатори типу мазок мила, або щось до того подібне, або ще якийсь нестандартний метод визначення температури. А бо хто має градуйовані термопари --- пожичив би.

2. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    точно не знаю ,але вроді температура плавлення олова чи свинцю 250 градусів.
    може допоможе.

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Продвінуті тестери китайські мають вимірювач температури. Принцип вимірювання - термопара. Точність +-1 градус. Міряв дитині температуру - досить точно. Чи покаже аж таку - не знаю, тре інструкцію почитати, але думаю термопара повинна витримати ;)

4. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    купити лазерний вимірювач температури

5. kym

kym Аксакал

a 100
    цікава штука. А його тех дані і десь можна дістати. і ціна цікавить .... бо операція з температурою одноразова.

6. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Якщо операція з температурою одноразова тоді на мою думку купувати ПІРОМЕТР немає смислу. Ціна на нього починається від 300 грн (в принципі можна знайти китай і по дешевше).А технічні дані залежать від ціни приладу,як приклад:
    CASON CA380
    Технические характеристики:
    Температурный диапазон: -32...380 °С
    Отношение расстояния к диаметру измерямой области (D:S): 12:1
    Время установки показаний: 500 мc
    Точность: ±2C или ±2%
    Разрешение: 0.1°C или 0.1°F
    Коэффициент теплового излучения: 0.95
    Возможность выбора C°/F°: есть
    Точечный лазерный целеуказатель: есть
    Подсветка дисплея: есть
    Сохранение измеренного значения на дисплее: есть
    Автовыключение: есть
    Питание: батарея типа "Крона" (9 В) (в комплект НЕ входит)
    Габаритные размеры: 152x130x38 мм
    Вес: 150 г

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Подивився інструкцію, ніби має вимірювати від -50 до +1000. Можу позичити для одноразового тесту, тим більше, що мені здалося б до тебе заїхати ;)

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Давай якщо треба. В мене є але мах - 180град. Сьогодні дивились ще один має границю 750 град але термопара щось не працювала.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)