Як замість чейнджера підключити флешку?!...

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Res, 12 бер 2008.

1. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6
    Така халепа: на машині поставлена магнітолка blaupunkt alaska dj 52, яка має бути з сіді-чейнджером. Але німці при продажі його (тільки чейнджер) зняли. Так ось питання: як можна до цього аудіо входу в магнітофон з сідічейнджера підключити звичайну флешку, може через міні-джек?! І як це вплине на якість?
    Новий магнітофон взяти не маю можливості:sad:
    буду вдячний за всі поради :)

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Як замість чейнджера підключити флешку?!...

Відповідь - НІЯК!!!!!!!!
    Щоб підтвердити свої слова прошу відповісти на дуже просте запитання: як ти компьютерний(доречі він щей цифровий) інтерфейс USB хочеш скрестити с аудіо аналоговим входом??? Відповідь: НІЯК!!!

3. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

Та кажу ж не через ЮСБ!! Можливо через аналаговий мініджек?

Додано через 21 хвилину
    Вибачте, не точно виразився. Під "флешкою" розуміти мп3 плеер з аналоговим аудіо виходом на навушники...

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

гг, вскривати і припаювати до підсилювача роз"єм і виводити на зовні. :)
    А взагалі в хороших патіфонах це має бути!

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

ну взяти аудіо вих. з мп3 плеєра-можна, дати постійне живлення на мп3 плеяр-можна, навіть можна спробувати обманути мафон і дати йому зрозуміти шо то включений ченджер, але як управляти тим мп3 плеяром?

А скажи нашо то тобі, то економычно не вигідно такою фігньою страдати. простіше купити новий мафон і забути про проблему, ну а якщо ти всетаки початківець радіолюбитель і немаєш чого вчепитись то йди в бібліотеку і рий по журналах радіо і радіоаматор я десь бачив шось подібне.
    або докупи той ченджер.

6. talant

talant Початківець

VW Golf II TD 1.6 1988

згоден але не докінця мона докупити мр3 програвач наприклад http://portamix.com.ua/shop/1190/197475.html і замість навушників підключити вхід твого патіфона, а ще мона через FM-USB є такий пристрій, підключаєш його в прикурювач в нього флешку і він транслює на одній із частот ФМ то що є на флешці. наприклад http://zapodarkami.kiev.ua/product.php?product=270

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

талант ти прочитати запитання пробував?

8. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

Талант, за цей фм передавач читав, що якість звуку бажає бути кращою, щось немає в мене бажання його придбати... Але як за варіант дякую!

Керувати плеером прямо з нього, тобто використовувати лишень колонки, але знову ж таки потрібно якийсь підсилювач, чи якусь хрень...

Пол, новий магнітофон я б з радістю, але змісту зараз немає, бо скоро їду за кордон, та й грошей не густо...

9. talant

talant Початківець

VW Golf II TD 1.6 1988

ок напряму немона, я написав яким способом мона на тому патіфоні з флешки слухати.

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

ще варіант раз бачив як крутий пацан на копєйко їхав і мотав головою в навушниках... то типу так бюджетний варіант поки грошів на нормальну магнутолку не накопиться. Або тільки радіо слухай.

• Подобається Подобається x 1
  11. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

Знайшли схему від мафона. Ззаду на аудіо вході дивний роз'єм, тому взяли просто 3 контакта по 50 коп, метр дроту з екраном і штекер мініджек. Знайомий припаяв це все до купи, ті контакти до мафона прикріпили, і вивели на поличку під панеллю... Якість офігенна, слухай шо хош, з любого музикального носія, підклювається замість навушників, а вартувало то мені 8 грн...

12. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

НУ я ж казав! ))

13. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

Ооу... І ше, ми той магнітофон виколупували годину 0_о
    Хотіли декоративну рамку зняти, так вона взагалі не знімається, а пригвинчена до корпуса. Так знайшли 4 шпиці і запхали в спец. отвори по бокам щоб замки відкрити в шахті. Найбільше з цим і напарились...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)