як заводжу авто, тарабанить щось під капотом, знайомі говорять що то можуть бути клапана., сьогодні це зауважив, це в основному з ранку та в кінці робочого дня, після того як авто простояло через день, або через ніч, як авто прогріта такого немає потрібно прогазувати і тоді все нормально.
Відповідь: Як заводжу авто, тарабанить щось під капотом Найди на форумі тему про гідрокомпенсатори та клапана, стане зрозуміліше.
Відповідь: Як заводжу авто, тарабанить щось під капотом http://volkswagen.lviv.ua/forum/sho...E5%ED%F1%E0%F2%EE%F0%E8+%EA%EB%E0%EF%E0%ED%E0 а крім того що тут написане це ще може бути лямда зонд чи масляний насос? і ще одне питання щоб нестворбвати нової теми, реле генератора в гольф 3, легко міняється? там нюансів немає? розкрутив підєднав і все чи є нюанси?
Відповідь: Як заводжу авто, тарабанить щось під капотом Якщо ти про регулятор напруги - то скажи чого ти його міняти хочеш? Якщо щітки стерлися то краще впаяй нові в старий регулятор. Щітки коштують 4 грн а регулятор 50 грн (не оригінал єссєсно)
Відповідь: Як заводжу авто, тарабанить щось під капотом шоколадку віддав, розказую що у мене було і що так тарабанело, кароче взяв багато грошей і поїхав на сервіс "Вулка" біля аеропорту. мені зробили діагностику сказали що машина в офігнггому стані. все провірили і вичислили що поганий якийсь датчик по паливі, тобто коли машина довго стоїть то бензина вертається назад, що це нестрашно, от і все, ще правда на бошш сервісі поміняв датчик температури двигуна і все.
Відповідь: Як заводжу авто, тарабанить щось під капотом Щось я не вїхавб ти так і не розказав. Що в тебе тарабанило? До чого тут бензина яка вернулася в бак? Тиск перед заверенням машини створює паливний насос, і жене "вернувшуюся в бак" бєнзу до мотору... щось тут не то. ПС: не вулка а вулкаН