Як "захватити" відео з камери miniDV?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ярик, 31 сер 2009.

1. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    хто якою програмкою користується для захвату відео.
    в мене камера Panasonic NV-GSI 17.драйвера в комплекті не було.

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Драйверів і не треба.користуюсь Ulead Media Studio Pro для захвату і нелінійного монтажу, а далі якшо треба то на ДВД забацати то +canopus Pro coder.
    Але взагалі дотримуюсь принципу зберігання відео на касетах.
    Тобто спочатку захватую відео на комп в форматі DV(це є той в якому пише камера), там накладаю титри, обрізаю, додаю музику якшо треба, а тоді назад на касету зливаю(камера має мати не тільки DV-out а й DV-In).
    В результаті отримую високу якість результуючого матеріалу і високу надійність зберігання.
    А взагалі всі відповіді на запитання отримаєш на http://www.afanas.ru/video/index.htm

• Подобається Подобається x 1
  3. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    також замітив,що коли так років 8-10 тому писав зі звичайної камери на "відік" - якість була досить не поганою.Зараз захвачував "відабом" і записавши в ДВД - троха шось не те.
    дякую,буду вчитись!

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    При зливанні на цифрову ДВ касету практично не втрачається якість. дивитись найкраще на ТВ через камеру

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    На компi повинен бути контроллер IEE1394. Камера стикуэться до нього, а потiм вже скидаэться матерiал на комп. Саме просте ПО э у вiндi Movi Maker.

6. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Я користуюся для обробки і монтажу відео, програмою Pinаclе Studіо 9+ потім же в ній записую на ДВД диски.
    Але як уже написав Сірокко в компі має бути плата з входом 1394. Я 1.5 року тому міняв свою за 120 грн.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)