хто якою програмкою користується для захвату відео. в мене камера Panasonic NV-GSI 17.драйвера в комплекті не було.
Драйверів і не треба.користуюсь Ulead Media Studio Pro для захвату і нелінійного монтажу, а далі якшо треба то на ДВД забацати то +canopus Pro coder. Але взагалі дотримуюсь принципу зберігання відео на касетах. Тобто спочатку захватую відео на комп в форматі DV(це є той в якому пише камера), там накладаю титри, обрізаю, додаю музику якшо треба, а тоді назад на касету зливаю(камера має мати не тільки DV-out а й DV-In). В результаті отримую високу якість результуючого матеріалу і високу надійність зберігання. А взагалі всі відповіді на запитання отримаєш на http://www.afanas.ru/video/index.htm
також замітив,що коли так років 8-10 тому писав зі звичайної камери на "відік" - якість була досить не поганою.Зараз захвачував "відабом" і записавши в ДВД - троха шось не те. дякую,буду вчитись!
При зливанні на цифрову ДВ касету практично не втрачається якість. дивитись найкраще на ТВ через камеру
На компi повинен бути контроллер IEE1394. Камера стикуэться до нього, а потiм вже скидаэться матерiал на комп. Саме просте ПО э у вiндi Movi Maker.
Я користуюся для обробки і монтажу відео, програмою Pinаclе Studіо 9+ потім же в ній записую на ДВД диски. Але як уже написав Сірокко в компі має бути плата з входом 1394. Я 1.5 року тому міняв свою за 120 грн.