Або приклад цілком неймовірно безглуздого тЮніха. Хазяїн машини з Київа. http://www.scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=1856 Пару слів про машину. Машина була мого друга. Я йому знайшов покупця на його рокку. Машина 1987 р.в. у ДУЖЕ ГАРНОМУ стану. У мене новий хазяїн довго допитувався, вона гарна чи ні. Сказав. щоб загнав її на сервіс і нехай сервісники йому все скажуть. Вернувся с сервісу очманілий. Каже. що хлопці сказали брати ту машину. бо вона в стані дуже доброму, а кузов такий. що нібити його тільки в позапрошлому році с заводу випустили. Купив теперешній володар ту рокку і от таке заподіяв з нею. Я у шоці. І все, що думав, сказав новому володару про то, що він наробив з машиною.
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) я розумію шо тюнінг буває гарний но не такий - ЖАХ ! ! ! Сірко в тюнінгу нє нуждаєтса !!!
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) Якщо врахувати що це ручна робота, то досить непогано. Наскільки я розумію це ще не кінцевий результат. Ну і "О вкусах не спорят".
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) підтримую, но тревел правий мафинка і без того гарна, тут не треба доробляти нічого...
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) +1 Я думав найбільш рагульський тюніг це в одої 21099 тої шо на таксі по львові їздить. я помилявся А ше більше шкода, шо мафинка була в ідеальному стані
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) Часом не та, в якої наклейки очей замість фар і вся розцяцькована наклейками? :-D :-D :-D :-D :-D
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) тма не тіки наліпки є там всі товари з автобазару є, я дивуюсь як там велосипедного зеркальця дзвоника нема
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) на сайті тюніг клубу має бути, тема називається рагульський тюнінг
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) Єдине, що радує, так то, що ті всі обвіси долбані ціплялися на кузов, нічого не різалось, даже крила. Так що його ще можна поставити на ноги. йкщо купити.
Відповідь: Як зкалічити ФВ Сірко (ссилка) Я нерозумію таких людей, впринципі смаки вкожного різні но це вже жостко:-(