як зняти панель

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем derektor, 24 бер 2013.

1. derektor

derektor Початківець

Golf 2 1.8 2е2
    Привіт Всім хто тут присутній!!!! Народ розкажіть детально як зняти панель приладів в гольф 2. Прошу детального опису бо неохота щось поламати,чи методом пошуків шукати й шукати....

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Знімаеш пластмасову рамку з кнопками і під нею на двох шурупах приборка

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Від якої треба відключити тросик спілометра нажавщи пальцем на защолку на ньому. Дуже незручно знизу там рукою залазити а ще незручніше - підключати спідометр

4. derektor

derektor Початківець

Golf 2 1.8 2е2
    Дякую, але я мав наувазі цілу панель,прилади,бардачок.....Вибачте,якщо спочатку неправильно задав питання. Просто цікаво, що під нею робиться,в якому стані пічка,ну й т.д.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо тупо цыкаво - то я б радив забити на цю їдею. Ну але якщо руки чешуться то:

Знімаєш про що писали вище
    Відкручуєш 2 болта в районі де двірники кріпляться.
    3 гайки з моторного відсіку
    2 болта з торців панелі і далі там по кріпленнях в салоні зорієнтушся
    Обовязково запамятай як іде проводка щоб потім перекладаючи її не напутати. Проводку також треба повідстібати від панелі - там розберешся...

Але кадто муторно... я б попусту не знімав.

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Якщо не помиляюсь, то дві гайки ключиком на 10.

До пічки якщо ніхто раніше не дивився, то її було б добре зняти і поклеїти заслінки, бо там поролон від віку осипається і залишаються великі отвори, через що погано регулюється подача повітря, тобто дує з усіх дир)))

7. derektor

derektor Початківець

Golf 2 1.8 2е2
    В тому то й діло, щодо пічки наскільки мені відомо ніхто не дивився з 2001р,як мінімум.Цю зиму обігрів був поганенький, от тому і є бажання подивитися "що там до чого". А за підказки щиро вдячний. Ще таке питання виникло, чи реально зимою при температурі -15,-18 нагріти ГОЛЬФИКА в салоні так щоб їхати в сорочці???? Цікаво дуже, бо в мене машині майже дубак.

8. WANTED

WANTED Місцевий

Можливо. Але ще треба, щоб була добра теплоізоляція
    В мене навіть з посипаними заслонками нагрівало нормально.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    дві гайки на 10 по центру і ще одну в районі ніг пасажира. Нею кріпиться повітровод що йде з вентилятора на заслонки.

Так

Порада - поміняй радіатор пічки. На це є 2 вагомі причини:
    1 - Він мабуть забитий осадом і всяким шлаком тому погана церкуляція. Тому погано гріє. Включи пічку на 2 позицію і попробуй вхідний і вихідний патрубок. Якщо вихідний ЗНАЧНО холодніший за вхідний то пічка забита (ну чи завоздушена).
    2 - Навіть якщо пічка не забита то від старості скоро потече. Проходити через рік процедуру розбирання панелі знову - це мрак. Тому краще поміняй вже зразу.

10. WANTED

WANTED Місцевий

Так його ж не обов"язково знімати,ну хіба, щоб почистити))

11. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    І ще одна порада, якщо вже знімається радіатор пічки, то я б зразу замінив термостат. Від нього теж дуже залежить обігрів салону.

12. derektor

derektor Початківець

Golf 2 1.8 2е2
    Зняв сьогодні пічку,в звязку з тим,що ,,руки сверблять" розібрав її,чесне слово був здивований,що вона ще й так трошки гріла. З 16-ти трубочок 11 забитих повністю,інші НОРМАЛЬНІ. Тому цікаво скільки коштує новий радіатор пічки. Повітряні заслонки,теж посипалися,тобто той паралон що на них...

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ну тут я б міняв тільки якщо машина на трассі не догрівається, інакше сенсу не бачу.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    так то воно так, але шоб зняти радіатор з заслонками я цю біду теж знімав. Інакше їх не розділиш.

15. WANTED

WANTED Місцевий

Хм... А як можна визначити забиті трубки? Там всього один вхід і один вихід, як же таки взнати кількість тих трубок.

16. WANTED

WANTED Місцевий

О тааа, пам'ятаю це геморне з'єднання скобами, я в себе коли знімав, то поломав корпус вентилятора, добре, що саме його, бо він і так йшов під заміну )) ті скоби реально відчіпити на ощуп, але то напевно в кого вже є практика))

17. derektor

derektor Початківець

Golf 2 1.8 2е2
    практика річ набутна.... Розбирав з цікавості,надто важкий видався..... Невже ніхто незнає скільки зараз пічка коштує??? Хоть приблизно...

18. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    маю пічку взборі ціна 400 грн

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    9-10 місяців тому весь комплект ,пічка ,радіаток вентилятор мені на Толело,а вони ідентичні привозили за 350 грн з польщі з авта на розборку,а так то питай Гріна,Каматоза,Razor,ОлегМ,і буде тобі щастя

20. WANTED

WANTED Місцевий

Напиши точніше, чи то має бути сам радіатор, чи ще і корпус з заслонками, а може ще і корпус вентилятора, він також елемент пічки

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)