Хлопці, прийшов час ставити механіку замість автомата, яка мені койобка підійде, щоб часом не взяв щось не те...? Опис мафинки в інфі, двигун GX, хочу 5-ти ступеневу механіку, яку брати?
Відповідь: Яка МКПП підійде? По ідеї стане люба від гольф2 Тут на якійсь гілці хтось навіть наводив табличку з усіма характеристиками усіх коробок
Відповідь: Яка МКПП підійде? Ага, бачив, але ныфыга не поняв, там же нема маркування двіжків... Доречі вчора бачив таку саму кораду як в тебе, правда без надпису Г60 і наклейки, а колір, диски, все як в тебе
Відповідь: Яка МКПП підійде? Скажи XFox плз що тебе в твому автоматі не влаштовувало і які були признаки його смерті або близького до неї стану?
Відповідь: Яка МКПП підійде? І не треба. Ці кпп підходять до всіх поперечних двіжків і твого включно. Вибирай по довжині пар, в залежності від того, яку пропорцію швидкості розгону/економії хочеш вибрати. Довгі передаточні числа економлять, короткі швидко розганяють. Май на увазі, що до кпп тобі треба буде змінити маховик, роз'єм датчика заднього ходу, доставити комплект щіплення, повний комплект куліси включно з ручкою і її шкіряним мішком, педальний вузол, трос щіплення.
Відповідь: Яка МКПП підійде? Я лично ставить 4T не советую, очень тупая на разгон и на 5 много не едет (видать гольфу много и не положено) Моя родная 7А (такую найти будет наверное нереально) Ездил на 7А, потом решил покататься на 4T, вернул свою обратно Разница очень существенная (движок RF 1,6)
Відповідь: Моя АКПП на МКПП Не хочу створювати нову тему, продовжу тут. На днях буду перекидувати свою автоматичну коробку на механічну, це вже вирішено. Тепер мені шукають механіку. Питання що виникають: 1. В мене 1,8 двигун. Треба шукати механічну з 1,8 чи можуть бути з 1,6/2,0? Чи є декілька різних коробок (передаточні числа) з 1,8 і тоді яку краще ставити для ніжної (не спортивної) їзди? 2. Чи треба перепрошивати "мозги"? Бо знову ж таки версія майстра - мозги тут не будуть впливати (залишуться старими). Але ж мозги нізи зв*язані з моєю автомат коробкою (чи я помиляюся). 3. Які наслідки потім будуть при діагностиці машини на компі, автомат в мене тестується з компа, чи не буде "конфліктів" тестування інших агрегатів коли комп не відчує коробки автомат? 4. Чи є якісь тонкощі (наслідки) при перекиданні коробки? окрім заміни (монтаж) щеплення, внутрішніх гранат (шрусів), врізання педалів? чи може щось ускладнювати життя при перекиданні цих агрегатів (скриті роботи так би мовити). 5. Що ще може бути "навішане" на агрегат автомат коробки що перейде на механіку (датчики якісь і так далі..) Прошу не сміятися з мене за такі елементарні питання, я це роблю вперше.
Відповідь: Яка МКПП підійде? а шо ж ти собі геморой такий придумав? не простіше продати машину і купити таку саму на механіці?
Відповідь: Яка МКПП підійде? Підбирати кпп за об'ємом двигуна це помилка. Можуть бути без проблем. ніжність їзди залежить від ніжності твоєї правої ноги. А от економність, особливо на трасі залежить від довжини пар і від передаточного числа 5-ї передачі. Подивися в таблицю і підбери найдовші пари. Для прикладу скажу, що кпп 2Y це найкоротші. Вибирай максимально протилежні. не бачу потреби Тест кпп базується на датчиках які можна глушити, емулювати чи просто забити. ти назвав найстрашніші. Є ше заміна маховика, тросикова куліса ітд. Але якщо маєш донора - проблем не повинно бути. Як на мене найстрашніше в цій ситуації це майстер-даун. єдине, що придастся - датчик заднього ходу (треба буде переробити, достатньо ножа і ізоленти, решту на шрот
Відповідь: Яка МКПП підійде? FOX вже поміняв свою коробку, йому ця інфа навряд чи пригодиться, хіба би ще раз зібрався міняти коробку :-D
Відповідь: Яка МКПП підійде? Знаю на 100% що то коробки троссові, а у автора Б4 пассат. На них коробки йшли з гідравличним щепленням.
Відповідь: Яка МКПП підійде? вище викладені всі коробки які підходять до того мотора, а які вони і склькохпередачні і яке вних передаточне число там ніде не точнялось, це просто список всіх коробок які колинебудь ставиись в парі з мотором GX, а той мотор ставився і на пасати і на гольфи і на джети і т.д.
Відповідь: Яка МКПП підійде? Не думав що хорошу коробку і тяжко вибрати і важко взагалі десь знайти, ще й з повним донорством, але ідея вартує, щоб її реалізувати. Автомат - повний сакс :mrgreen:
Відповідь: Яка МКПП підійде? що треба переробити шоб стала коробка від Mk3 GTI 16V на мій RF??? треба буде поміняти тільки диск щеплення як у випадку 2Y чи ще щось??? і ще підкажіть як вона порівняно з 2Y