яке купити авто до 7тис. $

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Nefalin, 1 чер 2010.

1. Nefalin

Nefalin Новачок

No car
    Хочу від вас поради, яке авто придбати? Мої варіанти по пошуку авто зупинились на ВАЗах, Пасаті В4 і Гольф 3. Більше схиляюсь до вибору Пасата.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    за 7к пасат4 не візьмеш...
    з такими грошима дивись в сторону гольф/венто 3.

3. Nefalin

Nefalin Новачок

No car
    ну ше 1к може найдеться!
    Ну а взагалі варто брати машину якій 14-16 років, чи вже краще ВАЗа нового?

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    варто...
    можна навіть сказати вази зараз не ті, шо були раніше.... та і тазік в подстілки до VW не годиться

ну 8к то вже пробуй шось шукати... В4 - сильна і красива штука

5. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5
    Astra G, Focus, Fabia ... все буде свіжіше

6. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Якшо розглядаєш Вази, то Джетта, Гольф2, а ще краще Г2 GTI - набагато кращий варіант. Шукаєш найкращий стан, на решту доводиш до ідеалу. Якщо ще лишиться, то буде на переоформлення і т.д. Знаю, то буде авто 20 річної давності, але я так зробив і не шкодую. Теж думав про 21099, вчасно спохватився. Дорожча машина і в експлуатації дорожча. Але то всі знають.

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ну радив Гольф 3/Венто. Бо пасата Б4 буде важкувато купити за такі гроші, але він мені особисто більше подобається.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    scirocco, однозначно scirocco!

9. li-mit

li-mit Active Member

SKODA OCTAVIA А5
    в мене попередня машина був тазік 2109 91 року, порівняно з гольфом то є дійсно ТАЗІК.... бери гольф і будеш довольний)

10. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    за 7штук в ідеалі гольф 3.причому на газу.

Останнє редагування: 1 чер 2010
  11. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ
    Я б тобі радив одне не бери жигулів, хоч він і новий він все одно залишається жигулем, а кузов зігниє швидше чим в гольфа-2 чи іншого фольца, за такі гроші я б брав тройку! Та за такі гроші можна б-3 пасата 91-93 роки тоже хороший варіант.

12. Nefalin

Nefalin Новачок

No car
    scirocco звичайно хороша машина, але не подобається варіант трох дверок, та й потрібно сімейний автомобіль, який буде громіздким.

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Nefalin якщо на машинах не знаєшся і не мав наколи то бери або нове або чим свіжіше. (Жигуль ланос і тд)
    Якщо вже встиг не раз замаратися в моторному мастилі і знаєш що до чого то ФВ буде тобі вірним другом.

• Подобається Подобається x 1
  14. Nefalin

Nefalin Новачок

No car
    Вже декілька років під ряд мараю руки об начисто згнилий автомобіль Таврія, шось робити в цій авто не хочеться, кручу тільки для того щоб ше їздила, поки нове шось не куплю.

15. Vitaliy_V

Vitaliy_V Початківець

TransportetT2
    Кум продає Венто 93р. стан непоганий, але дещо треба підробити.
    Дзвони безпосередньо до нього: 098-шість45-88-69 Василь.

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    За 7тис у.о. РЕАЛЬНО купити Пасата В4, добре пошукай. Маєш готівку - можеш торгуватись.

17. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Я б радив купити пасата Б3 седан з 1.8 повним інжектором або турбо-дизилем добре тримає дорогу ціна порівняно не висока приблизно 5000-6000 доларів, на запчастини і заміну хватить, машина надійна і що основне для наших доріг пристосована, легка в ремонті дещо можна і самому міняти

П.С. сам маю джету дизель 85 рік машинка супер надійна економна легка в ремонті різні дрібниці сам міняю замки фільтри повтрі і палива лампочки фар

зн. водій який має 35 років стажу взяв собі б3 пасат седан каже на швидкості 180 дорогу тримає чудово і споживає 6.5 по трасі, по місту біля 9

18. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    Фабія 1,4.
    1. недорога в обслуговуванні
    2. зап.частин валом це ж той самий Фольксваген
    3. економічна, (розхід містом=7,5л , траса 5,2л.) а ти собі рахуй!!!
    4. нашо тобі стару машину якщо ти хочеш купити собі її за певну суму, ти повинен розуміти що стару машину потрібно довести до ідеалу, зараз люди продають авто тільки тоді коли постає питання ремонтувати і вкладати в неї гроші чи продати!
    я так розумію що сума є обмеженою тому бери авто по новіше!
    універсал або седан хороший варіант!!!
    хечбек має коротку колісну базу вроді і він менший ,якщо це немає значення то повір ти непожалієш!!!!!!!!!!!!!!

небери фабія 1,2!!!!!

19. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    міха так і не розколовся як знайшов свою фабушку)
    Ксата, Шкода варіант толковий.але не факт що вкладешся в 7тишч.

20. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)