Хочу від вас поради, яке авто придбати? Мої варіанти по пошуку авто зупинились на ВАЗах, Пасаті В4 і Гольф 3. Більше схиляюсь до вибору Пасата.
варто... можна навіть сказати вази зараз не ті, шо були раніше.... та і тазік в подстілки до VW не годиться ну 8к то вже пробуй шось шукати... В4 - сильна і красива штука
Якшо розглядаєш Вази, то Джетта, Гольф2, а ще краще Г2 GTI - набагато кращий варіант. Шукаєш найкращий стан, на решту доводиш до ідеалу. Якщо ще лишиться, то буде на переоформлення і т.д. Знаю, то буде авто 20 річної давності, але я так зробив і не шкодую. Теж думав про 21099, вчасно спохватився. Дорожча машина і в експлуатації дорожча. Але то всі знають.
Ну радив Гольф 3/Венто. Бо пасата Б4 буде важкувато купити за такі гроші, але він мені особисто більше подобається.
в мене попередня машина був тазік 2109 91 року, порівняно з гольфом то є дійсно ТАЗІК.... бери гольф і будеш довольний)
Я б тобі радив одне не бери жигулів, хоч він і новий він все одно залишається жигулем, а кузов зігниє швидше чим в гольфа-2 чи іншого фольца, за такі гроші я б брав тройку! Та за такі гроші можна б-3 пасата 91-93 роки тоже хороший варіант.
scirocco звичайно хороша машина, але не подобається варіант трох дверок, та й потрібно сімейний автомобіль, який буде громіздким.
Nefalin якщо на машинах не знаєшся і не мав наколи то бери або нове або чим свіжіше. (Жигуль ланос і тд) Якщо вже встиг не раз замаратися в моторному мастилі і знаєш що до чого то ФВ буде тобі вірним другом.
Вже декілька років під ряд мараю руки об начисто згнилий автомобіль Таврія, шось робити в цій авто не хочеться, кручу тільки для того щоб ше їздила, поки нове шось не куплю.
Кум продає Венто 93р. стан непоганий, але дещо треба підробити. Дзвони безпосередньо до нього: 098-шість45-88-69 Василь.
Я б радив купити пасата Б3 седан з 1.8 повним інжектором або турбо-дизилем добре тримає дорогу ціна порівняно не висока приблизно 5000-6000 доларів, на запчастини і заміну хватить, машина надійна і що основне для наших доріг пристосована, легка в ремонті дещо можна і самому міняти П.С. сам маю джету дизель 85 рік машинка супер надійна економна легка в ремонті різні дрібниці сам міняю замки фільтри повтрі і палива лампочки фар зн. водій який має 35 років стажу взяв собі б3 пасат седан каже на швидкості 180 дорогу тримає чудово і споживає 6.5 по трасі, по місту біля 9
Фабія 1,4. 1. недорога в обслуговуванні 2. зап.частин валом це ж той самий Фольксваген 3. економічна, (розхід містом=7,5л , траса 5,2л.) а ти собі рахуй!!! 4. нашо тобі стару машину якщо ти хочеш купити собі її за певну суму, ти повинен розуміти що стару машину потрібно довести до ідеалу, зараз люди продають авто тільки тоді коли постає питання ремонтувати і вкладати в неї гроші чи продати! я так розумію що сума є обмеженою тому бери авто по новіше! універсал або седан хороший варіант!!! хечбек має коротку колісну базу вроді і він менший ,якщо це немає значення то повір ти непожалієш!!!!!!!!!!!!!! небери фабія 1,2!!!!!
міха так і не розколовся як знайшов свою фабушку) Ксата, Шкода варіант толковий.але не факт що вкладешся в 7тишч.
Я свого гольфа продаю, правда не спіша, але вже остаточно вирішив. http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_2758514.html