Прийшов сьогодні вранці на стоянку і тихесенько офігєл від побаченого. По всьому автомобілі, якась незрозуміла грязюка. До речі, вчора авто помилось на мийці, на стоянку заїхало чистим, а вже вранці було таке (див.фото) Перше, що подумав, то те, що якась зараза чи "добродєятєль" кинув з цвинтаря замлю (бо там поруч цвинтар, відмежований плитами), але ні, пройшовся і помітив, що всі авта такі. Приїхав на роботу, а на роботі теж машини в такій хрєні. Так от, тепер виникає питання, що то може бути???, враховуюче те, що погода від вчора сира і таке, як пил піднятий з землі в повітря, не могло би бути. Якийсь кислотний дощ, чи це вже нас травлять.....? Пох* на машину, поїхав і помив та й забив на то все, але якщо це завдає суттєвої шкоди здоров'ю, осідає на легенях чи призводить до ракових захворювань, то що тоді?, кого пиZ*дити за проІсходяще?
хз, шо то таке... в мене така сама фігня зранку була на темно сині машині, як на твоїй фотці - на периметрі люка на даху - така коричнева хренота... хз шо то таке, може якісь осади з дріжджзаводу?
ту би хрень зібрати і віддати кудись на аналіз, інакше не дізнаєтесь, що то. але: - це дорого -яка мета? відшкодування не буде, бо ще треба довести заподіяну шкоду, і хто саме її заподіяв. хіба заради цікавості. а здовов"ю і вихлопні гази шкодять... і не тільки.
аналогічно, в мене те саме і то на чорному авто ((( От і маємо наступну хвилю епідемії якогось там грипу ((( п.с. населений пункт Зимна Вода
Читаю в Фейсбуку в спільноті Варта1, то виявляється, що така фігня по всьому Львові, +Городок, +Н.Розділ (це те, що люди відписують). Карочче, я на автомийку.... П/С/ ото, чувачки з автомийок сьогодні зароблять, хоть і день не для помивки.
Львів весь в тому, ще тиждень тому замітив то. Сьогодні ще більше ніж було, золочів, бібрика, також в тій хєрні.
На Санті живу - теж саме. Спочатку подумав, що то горобці постарались)))) То майже по цілому місті таке
В мене на Личаківській таке. Люди пишуть на Варті, що те саме і на Яворівщині, по цілому Львову і в сусідніх областях. Є підозра, що викиди якигось сполук металів...
Подібне явище було в Ужгороді 3 роки тому: http://zakarpatpost.net/2013/05/30/жовтий-осад-в-ужгороді/
В мене в Ходорові така ж фігня, аж здивувався чого машина така брудна за ніч стала. Надіслано з мого HTC One M9