Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? За азот не скажу, але варто ознайомитись: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=116
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? А що буде якщо колеса накачати тим газом, яким накачують мячики які догори летять!
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? Краще олів"є "перекусити" і буде не тільки догори тягнути!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D Якщо це було краще ніж повітря то б давно використовувалось!
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? а може я відкрив страшну ху...ю! і буду мільйонером! а от олівє я вже доброго давно не їв!
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? Не бачив, що тут вже обговорюється тема про газ в колесах. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=13931#post13931 Тому розкажу про свої враження. Тривалий час сам думав що газ (я про Азот) в колесах - фігня. Тиждень тому зняв свою шиповану резину та поставив літню (кому дивно, що тиждень тому - скажу, я живу в Сибірі, а тут у дворах ще сніг на сьогоднішній день). Багато знайомих переконували, що азот в колесах - це супер!, не вірив, на шиномонтажі - переконали, накачав (48грн. за 4 кулька). Поїхав....і справді машинка ямки перестрибує мягко, на трасі розігнав до 160 км/год - теж якось по-інакшому краще, ABS спрацьовує рідко, таке враження, що щеплення з дорогою покращилось. Може це все самообман?:smile: А може у Львові накачують АХЗ чим? ))
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? І не тільки !!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? Або пропаном... :grin: :grin: Машина при першій гарній ямі певно також полетить до Господа в гості... :roll: :mrgreen:
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? краще метаном він мав би тоі мамий ефект що і пропан але ще би і запах був на весь район.
Відповідь: Які переваги накачки колес АЗОТОМ??? Йоли-пали, і я попався на азотний гіпноз.:smile: Катаюсь другий тиждень, правий верхній передній ричаг, як стукав так і стукає:smile:. поміняю - мафинка краще поїде . Стидно признатись - я фізик, що закінчив Київський національний універ ім. Шевченка в 1996р., мій декан - Булавін. Чо я раніше не згадав, що я фізик по першій освіті:-x . так лоханувся, аж стидно! 48 грн. шкода стало.