Пацани, порадьте, які стойки купувати і ставити на гольфа свого? Тоість якого виробника... За порадою Тревела зупинився на газо-масляних. Наскільки я знаю треба вибирати з Каяба, Сач, Бож, БельштеінҐ, що порадите, що краще?
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? А на яку ціну розраховуєш і що від машини хочеш отримати ? А то стойки вони різні є.. Дешеві, дорогі, мякі, жорсткі, регульовані... З нормальних можу порадити регуліруємі Koni Sport або Bilstein B6. Но ціна.. І відповідні пружини під них Eibach або жорсткіші H&R. p.s. Собі на 08 зібрався взяти Koni Sport + Eibach Pro Kit -30mm. Має бути жорстко но в повороти має влітати як по рельсах. Коли поставлю напишу докладніше.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Валяються в мене коні спорт передні і задні з пружинами. Стояли на мому гольфі. Тре буде до них глянути, якщо не зіржавіли, то віддам за дешево.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Каяба - дофіга підробок, та і самі амо - низької проби, в далекому 1999 році ставив масляні на Scirocco, ч-з пів року викинув всі 4 нах_й. Двіри до них немаю жодної. Користуються вони попитом бо дешеві як борщ, можливо це все підробки, а оригінали коштують дорого. Boge - добря амо, ставив, знаю. Бельштейнг - кажуть теж добрі, але на своїх авто не перевіряв.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Коли собі вибирав то дослідив питання і дуже хотів більштайни ставити. Знайти з льоту не зміг і поставив прості Сакси. Про каябу по слухам підтверджується думка шановного Олега М. Ітого: кажуть більштайн рулез.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? задні - Sachs 250 -% = 185грн х 2 = 370 грн задні пильники і відбійники 130 -% = 95 грн
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Я поставив собі Каяби всі 4 , (передні в зборі не вставки) , масляні, вже наїздив 40 тис. з грудня 2006р, признаків зносу ніяких тримають супер по миму того шо їзда моя 100 відсотків по області селах де доріг нема. хіба шо трохи жосткі.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? передні по 250 грн. задні по 180 + вібійники і пильники всі 140= 1000 грн. (міняв сам.) Додано через 3 хвилини я би нерадив ставити в передні стойки вставки, бо корпус все одно з часом стае під уставшим, чи ржавий,чи має мікротріщини. короче краще цілу стойку ставити нову.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Знайшов в друга Більштейни, передні по 135, щось дешево... Додано через 7 хвилин Глянь, доречі багато на них наганяв, живі?
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? X Fox нашо тобі б\у стойки тоє кіт в мішку,купиш поставиш зробиш розвал виїдиш, І ЧЕРЕЗ 1000 КМ ВОНИ ПОТЕЧУТЬ, ТО ГАРАНТІЯ. і потім шо знову розвал знову всьо те саме, краще постав нові і забудь.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Короче говоря Коні, Каяба, Делфі..., всьото роблять поляки, і вони одної якості, одна жоща одна мякша, то діло бренда, і на мне більшість людей вибирають імено бренд а не товар . Додано через 4 хвилини Нічо спортивне довго не ходить. то як спортивний двигун і серійний який їздить їздить. ну наприклад vr6 який має менший ресурс ніж 1.8.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Я на них наїздив 1 чи 2 місяці і поміняв на стандартну каябу зі стандарними пружинами Скіко вони їздили до мене, я не знаю, нажаль На тих конях і пружинах машина нижча і жорстка. А то була моя перша машина, я на тому їздити ніяк не міг. Ще колеса були 15 з низькопрофільною резиною. То тепер я шарю в чому прикол, а тоді мені побарабану було зовнішня красота і спортивна керованість, я хотів шоб мною менше трусило
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? то не про коні спорт на них же дать довічну гарантію як шо ставити на відповідних сервісах но в нас таких немає такі стойки стоять в такого собі Юри в нього гольф 2 16 V на 17 дісках і він похаду вже декілька років на них їздить і ті стойки в ідеальному тані
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Передні стойки масло: Sachs - 390 -%=300грн х2 = 600 газ-амсло: Sachs - 440- %=340грн х2 = 680 Передні вкладиші стойок масло: Sachs - 235 -% =180х2=360 Передні пружини "Lesjofors" - 140-%=110 х2=220 Задні пружини "Lesjofors" - 140-%=110 х2=220 Додано через 6 хвилин давай я бру чотири стойки і чотири пружини, приганяєш свою тачку до мене на вечірок і все стоїть як має бути в тебе на машинці! за невелику плату:-D ! а ти береш купу бабла! в машина готова!