Підкажіть яку обрати резину для Гольф 3, шоб можна було їздити як по асфальті так і по грунтівці. Дякую
місто і по трасі, і за містом по грунтівці Цікавить виробник читав про мішелін енерджі сейвер кажуть не погана для різного типу доріг, але дорога
імхо, їжджу на GOODYEAR (зимовий та літний комплект) - зимою ніяких проблем не було - дорогу тримає супер, літом також задоволений. Ціна/якість хороші для середнього класу.
Мішлен енерджі це Колеса, які, згідно моїх замірів мають найдовший гальмівний шлях зі всіх, на яких їздив. В бік Росави та Белшини взагалі не раджу дивитися, там гума як пластмаса. Найкращі колеса, які я тестував це Піреллі (драго і p-6000). Тримають, як гусиниці, знайдеш - бери не думаючи.
В мене піреллі драго 5000 чють шумна але мені подобається))))))))краще брати резину відомих брендів наприклад:дунлоп-спорт,гуд-єар,піреллі.....
в мене стояло КУМХО ТОЙО, зараз кинув два нових Барум. 205/60/Р15. бриє - бомба. тормозить - теж. мав можливість переконатись
єдиний мінус - дуже жостка резина, має тверду боковину. А так - гут, їздив і на тій і на тій, зчеплення добре з дорогою. В дощ не найкраща, але компромісів не буває. Данлоп СП - взагалі ніколи не візьму собі, боїться найменших ударів. З бюджетних раджу ще звернути увагу на Toyo і на Falken.