Jetta 2 1985, 1.8 Pierburg 2E - Ревіталізація або процес омолодження

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Ryxlyk, 24 вер 2013.

1. Ryxlyk

Ryxlyk Новачок

Jetta mk2
    Всім доброго дня. Вітайте в клубі. І скажіть як стати повноцінним учасником?)))

Потрапила мені в руки Джетка від доброго тестя, який за нею м'яко кажучи не доглядав, от і вирішив я трохи привести її в нормальний вигляд.

Буду дуже вдячний за допомогу, коментарі і т.д.

Дано:

Volkswagen jetta 2, 1985 року, 4 дверна.
    Рідний мотор по техпаспорту 1.3HK був свапнутий років зо 4 назад на 1.8 (позначення не знаю, будемо знімати на днях мотор - буду шукати букви). Заодно з мотором була поставлена МКПП 5-ти ступка(також позначення не знаю). Карбюратор по словах тестя залишили від 1.3 - не знаю чи таке можливо - якщо так - будемо шукати під 1.8 хороший карб.

такою вона була[​IMG]

Машина вчора відправлена на повну переварку і перекраску кузова.
    Планується подальша максимальна реставрація.
    така вона зараз [​IMG]

Вже куплені нові передні крила, безфорточні двері, широкі бампера під покраску, серпи.

Треба найближчим часом купити - всі 4 стойки в зборі, гальма по кругу нові, оптика задня і оптика в бампер (передня нормальна), м'яку торпеду, салон, і розібратися з мотором (погана компресія) і електрикою.
    Якщо хтось шось має - пишіть

Маю декілька питань. Допоможіть будь-ласка:

1. Які стойки брати (хочу міняти повністю в зборі) і бажано з каталожними номерами.

2. Порадьте хорошого електрика, який перебере повністю всю проводку в машині (купа обдертих проводів, проводка в страшному вигляді).

3. Колір Машина по техпаспорту червона, хочу яскравий колір. Чи є номер фарби рідної яскраво червоної?? Чи брати на око, яка сподобається?

2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Вітаю в клубі.
    Мені б такого тестя:).
    Успіхів в розпочатій справі.

3. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    Привит, можу тоби порадити людину яка займаеться такими машинами. Зайдеш на його сайт и там все докладно написано про вси запчастини. VW-Mk2.com.ua

4. Ryxlyk

Ryxlyk Новачок

Jetta mk2

Дякую. Сайт шановного містера Green вивчений вздовж і впоперек.... І був дуже корисним для мене....Буду йому дзвонити і пробивати запчастини....

5. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Вітаю! Успіхів тобі у роботі над авто, там дійсно не мало треба:) Судячи з прочитаного, то в клубі з'явиться ще одне авто, яке буде варте уваги:)
    Букви двигуна має бути видно і без його демонтажу. 1.8 карб то може бути GU.

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Вітаю і натхнення над проектом :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)