Доброго дня!!в мене виникла така проблема я недавно купив vw jetta2 1992р.1.6 бензин!я при покупці не дивився до карбюратора бо запалився її купити!!і аж потім виявив що там карб від лади 2109 яки мені ліпше карб ставити 2е2,2ее,2е3??чи ше якісь е!!парадьте плз!!ДЯКУЮ
якщо нема з Вазовським проблем,то краще не чіпати,або якщо є проблеми,то краще відремонтуй,бо доброго оригінального не знайдеш!
та з ним проблем намае але мене одне їсть руська запчастина на німецький машині))та в мене е можливість найти в хорожому стані карб!!
Привіт На двигуни 1,6 ставились 2Є2. Але були варіанти пасатів з двигуном 1,6 і карбом 2Є3. Помоєму 2Є3 кращий варіант.
Якщо все так як ти кажеш і руки чухаються то найбільше по всім докам/параметрам на твою машину підійде 2e2 Саме так. Але чомусь саме тільки Пассатів
Став пербург 2е2 але дивись уважно в якому стані пусковий вакум вони часто ламаються я теж купив бу карб 2е2 але з поломаним вакумом а ціна нового більша за цей карб))) а так карбюратор супер і нафти мало п"е!!!
У нашого однокулубника є хороший оригінальний карб, і не один а два, повністю робочий і налаштований, звати його mixonoff, спитай може продає