jetta2 1992 карбюратор від лади 2109!!ваші поради що до заміни

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем split, 15 лют 2010.

1. split

split Новачок

jetta2
    Доброго дня!!в мене виникла така проблема я недавно купив vw jetta2 1992р.1.6 бензин!я при покупці не дивився до карбюратора бо запалився її купити!!і аж потім виявив що там карб від лади 2109 яки мені ліпше карб ставити 2е2,2ее,2е3??чи ше якісь е!!парадьте плз!!ДЯКУЮ

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    якщо нема з Вазовським проблем,то краще не чіпати,або якщо є проблеми,то краще відремонтуй,бо доброго оригінального не знайдеш!

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А чим тебе не влаштовує вазівський?
    Солекс 83 стоїть?

4. split

split Новачок

jetta2
    та з ним проблем намае але мене одне їсть руська запчастина на німецький машині))та в мене е можливість найти в хорожому стані карб!!

5. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    На двигуни 1,6 ставились 2Є2.
    Але були варіанти пасатів з двигуном 1,6 і карбом 2Є3.
    Помоєму 2Є3 кращий варіант.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо все так як ти кажеш і руки чухаються то найбільше по всім докам/параметрам на твою машину підійде 2e2

Саме так. Але чомусь саме тільки Пассатів

7. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Став пербург 2е2 але дивись уважно в якому стані пусковий вакум вони часто ламаються я теж купив бу карб 2е2 але з поломаним вакумом а ціна нового більша за цей карб))) а так карбюратор супер і нафти мало п"е!!!

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    У нашого однокулубника є хороший оригінальний карб, і не один а два, повністю робочий і налаштований, звати його mixonoff, спитай може продає

9. split

split Новачок

jetta2
    на разі велике вам спасибі якщо ще будуть питання на рахунок карба та я ще щось попитаю!!)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)