Цікаво хто з нас всіх їздить з включеним ближнім світлом вдень (я наприклад вмикаю постійно). Про підвищення безпеки від цього є валом статей, ось наприклад http://www.anshlag.com/articles.php?id=86
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом Я теж частенько вмикаю, залежно від дорожньої обстановки і метеоумов.
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом а шо воно дає? якшо погані погодні умови погоджуюсь а в сонячну погоду нашо?
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом чим краще тебе видно, тим скорше на тебе зреагують, так само і ти на авто з фарами реагуєш швидше, а отже з фарами їздити безпечніше, за будь-якої погоди. Здається в якійсь країні їздять з увімкненими фарами завжди, це одне із головних правил дорожнього руху
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом Теж таке чув, навіть спец. лампочки розробляють для "довгого життя"
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом Я ,теж, бачив якусь передачу по Драйву- там ставили тест. Машину з увімкненими фарами швидше помічають навіть діти. Боюсь дітей ...
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом +1. Сам майже не їжджу так, але коли спішу то точно включаю. Помічають 100 пудов швидше... і пускають частіше.
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом В ЄС в зимовий час фари треба вмикати, хоча за це не штрафують. Особисто я часом включаю. Особливо коли літаю (див. аватар). Хоча в сонячний день імхо це зайве. Навіть якось кумедно виглядає - в окулярах від сонця і включеними фарами
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом Дає додаткову нагрузку на генератор (від чого йому ліпше не робиться), а якшо машинка старша 10 років (проводка, відповідно, також не нульц), то ше появляється шанс поплавити провода, підрульові, кнопку-перемикач, або взагалі зробити невелику (або велику) пожежу. Особливо, якшо в жару їздити цілий день з включеними фарами, а якшо ше заколхозити якісь ацкі лампи типу 100 на 100-точно шось загориться. Висновок: хочете гоцати весь час з вкл. фарами-перевіряйте свою проводку (всі погані контакти, пошкоджену ізоляцію і соплі усувайте), ставте правильні запобіжники і лампи, тестіть гену-і тоді вперьод!!!
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом я країнах де швидко темніє... я також дітй боюся......... помічав тоді коли дальне включаю бмв і так пропускають і без світла
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом Я минулого року був в Єгипті, так там зворотня ситуація. Там в темну пору доби всі їздять лише на підфарниках. Правда вуличне освітлення там як в Лас-Вегасі і дороги як траси для Ф1. ввімкнуті фари вдень це нормально, але мене бісить коли якийсь умнік щось творить на дорозі, тіпа "я спішу" і включає аварійку. Я раз їхав по Стрийській мені на зустріч якась 99 вилетіла в лоб, добре що встигли обоє зупинитись потім він мені говорить "ти шо не бачиш що в мене аваріка?". Був би він з фарами то б було зрозуміло, що він спішить...
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом Ніфіга не пропускають. Я помітив, шо мені наші добрілюди навіть не блимають, як мусора стоять. І страшенно дивуються чогго це я їм блимаю і пропускаю. СТЕРЕОТИП , блін!:evil:
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом а ого так? нашо в день світло а вночі підфарники? бо є така думка в народі шо набмв блатні їздять, тому не блимають. А шоб пропускали треба нагліше їхати тоді будуть пропускати
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом В день там без світла їздять, але не помітити їх важко там сигналять на кожному кроці...
Відповідь: Їзда вдень з ближнім світлом я в єгипті не був тому мені цікаво чого там важко машину помітити?