На нашому форумі є багато різних тем. От і вирішив створити тему про кулінарні шедеври. Не знаю, хто як?, але поїсти я люблю! Дуже рідко, щось готую сам (для цього є жінка ), але все що приготовлено руками чоловіка, воно, чомусь вважається смачнішим. Може в когось є якісь файні рецепти смачої їжі, то закидуйте, діліться. Маю намір, також закидувати сюди те, що приготував сам.
О, форум розвивається в бік фейсбуку )) Тут таке питання, на любителя... "Ми живем не для того, щоб їсти, а їмо, для того, щоб жити" )) Я можу і 3 рази в день гречку їсти. Але коли щось особливо смачне - то бажано під 100-150 грам, тоді і смачніше, і відчуття свята приходить.
Та я ж не проти... Тому і вдписав першим, щоб тема не загнулась відразу. Якраз думаю, які б то ще цікаві теми створити.
Банка сардини + два яйця + зелена цибулька + майонез. Перемішуєм, накладаєм тлустим шаром на чорний хліб, кайфуєм Ідеальна закусь як під горілку, так і під пиво. Сам, правда, ту страву не їв вже декілька місяців, намагаюсь привести тєло в форму
TINI...ти мєня пугаєш. Що ся стрисло з твоїм тілом??? Ти, вроді, така дошка сороківка як і я...Ой перепрошую, мала на увазі такий же хфегуровий, красавєц, актівіст, спірцмен...Чи вже відростив пивний трудовий мозоль??? А що до теми, то я, як жінка, не дуже люблю готувати (то мене в дружини не беріть, бо погибнете з голодухи) Мля...нафіга я то написала...шо я наробила, то катастрофа!!! Але часом пробиває, коли в холодильнику є з чого готувати. Бо коли з гі..на треба зробити чукулядку, то мене напрягає таке готування.
Доброго кабана має бути багато Ммммм...та.... давно я тебе, мабуть, не бачила....Знаю, знаю, зара скажуть "треба на з"їзди приїжджати" і бла-бла...Я вже сама скучила за ними, але щось не "клєїтся" ніяк ну молодця! Але я не розумаю як ти можеш бути кабаном, якщо ти пєдалі крутиш???
педалі крутити мало треба крім ніг решту м"язів тримати в тонусі і ше харчуватись нормально от я зав"язав з пивом і картоплею фрі кожен вечір, перестав хавати канапки і булочки, от і результат, за літо мінус 10 кіло
Ну картопля фрі і пиво кожен вечір - це смерть хфегурі, однозначно. Тому правильне харчування - один з ключових моментів до успіху! А ще трохи більше піднажмеш на педілі і ого-го!!! пи.си. тема плавно від жрачки перейшла до спорту...Ще трохи і ми сі домовим з адміном на новий бізнес - відкриєм VWспортзал
не такий сташний чорт, як його малюють, а ще якщо його правильно поєднати......... інколи можна, влаштувати удар "по пЄчЄнІ". Ну і тепер по суті, коротко, їжа бендеро-європейців (все готував сам): Розморозив креветки, почистив картопельки (свіжої, цьогорічної, 4 штуки), розігрів олійку до майже кип'яченого стану картопельку порізав соломкою, приправив сіллю, перцем (в т.ч. паприка) та спеціями на власний розсуд, креветки почистив поки картопелька жариться до вигляду "фрі", приправляємо криветки і також на сковорідку, щоби жарились (але для них олії зовсім трошки, щоби дно покрити і головне - довго не жарити, бо будуть тверді, орієнтуватись по тому, коли порум'яніють) готуємо соус: звичайний салатний майонез і якийсь там соус (можна томатну пасту), змішуєм 1:1 і доводимо до кипіння під кінець (коли креветки помінялись в кольорі під час обжарювання), додав сік лимона і видавив кілька зубчиків часнику, (імпровізація), а в соус також додав лимону, а саме, одне плястерко розрізане на чотири частинки (теж імпровізація) далі, все це знімаємо з плити, розкладуємо в окремі посудини, креветки - ще разочок приправляєм часничком (без спецій), і картопельку приправляєм - часничок + спеції (кому, як подобається***) *** - каррі, рукола, базилік, кріп, петрушка, м'ята etc... ФФФФффффсьоооооо, готово, + додав домашні квашені помідори - ОБАЛДЄННО СМАЧНО! ціна питання та кількість інградієнтів: - креветки - не купував, були в морозілці з незапам'ятних часів - 700-1000 гр. - свіжі петрушка, кріп та інші спеції - не купував (дещо з села від бабусі, дещо було) - картопелька і помідори квашені - із села від бабусі - соус томтний - приблизно 15 грн. - майонез салатний - приблизно 5-8 грн. - лимон - 8 грн. - олія 1л - 34,50 грн. Ціну запам'ятав, бо жінка сказала, що нормальної оливкової олії на ту "бурду" не дасть, а я думав, що олія коштує 12-17 грн., але виявилось що найдешевша 34,50 грн. До речі, олія залишилась і не споганилась, тому сьогодні, знову картопелька фрі, під пивасік. Олії пішло 3/4 літрової пляшки. П/С/ всім смачного готуйте смачно, діліться рецептами............ П/С/С/ після такого сЄкАс - 100%, перевірено!
бляяяяя я повечеряв огоогогогогогогого,приліг тут і п о ч и т а в ш и ,зрозумів,я не чаю хочу ,а шеісти.Дізель ти засранєц! Ріспект!
місце?, час?, що з собою мати? робимо любе та різне..... справа в тому, що із самих типових продуктів, можна замутити ну не вишукану, але дуже смачнющу їду. Як казав мій дружбан, коли був по-п'яні: "..... паспорт Є!, гроші Є!, куди їдем???" п/с/ зараз жарю грибочки "гливи" (ще називають "вєшанки"), буде підливочка до картопельки, юо так її люблю, шо ну. Якщо цікавитеме рецептик, то іншим разом засандалю.