Кабель AUX Емулятор CD чейнджера

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Exim, 21 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Народ підкажіть чи хтось займається таким у Львові, якшо так, то хто і де. Буду вдячний за допомогу. Бо є люди які можуть зробити через касету, а я хочу через сд чейнджер, бо час від часу слухаю касети))) І є знайомий який може зробити через сд чейнджер але в нього вічно немає часу з тим бавитись, бо це потрібно поїхати на радіо базар, купити якийсь процесор, а потім самому робити якусь плату, але я так поняв шо від нього буду чекати той кабель цілий рік і то напевно не дочекаюсь(((( Тому рішив може тут хтось підкаже до кого можна звернутись!!![​IMG][​IMG][​IMG]

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
  3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
  4. Exim

Exim Початківець

VW Sharan V6 2.8 4motion
    Ну так читайте уважніше. В цій переписці мені запропонували зробити через касету!!! А я хочу через вихід на CD чейнджер!!!

5. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    то чому б не продовжити тему і внести лише уточнення?

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Хм, а чим мій варіант не сподобався?)))

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    То ви тепер будете створювати постійно нові теми поки вам не порадять те що треба?
    1. Купити емулятор чейнджера.
    2. Припаяти аукс на пряму до мікросхеми відрізавши касетний канал.
    3. Взяти фішку СД-чейнджера, до неї припаяти на вхід канали лівий правий і землю на відповідні піни і слухати музику через вхід чейнджера. Але в даному випадку є лдне але. Магнітола може не включити канал чейнджера якщо його нема, або вона його не бачить. А може і включити не знаю на скільки ваша магнітола мудра.

Всі решта обговорення в своїй старій темі. Не займайтесь дурницями з клонуванням. Цю я зачиняю. Дякую за розуміння.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)