Добрый день, машинка Г2 5 дверей, вопрос возник как регулируются зазоры на дверях, зная что открутил 2 болта снял дверь, закрутил поставит регулировок никаких там не заметил, или надо заново переваривать или выжимать домкратом? Или есть еще какие-то способы? Вопрос возник по задним дверям такое ощущение что они сильно провисшие, но люфта, причем на задних дверях одинаково ушедший зазор, возникла мысль может когда варили машину чего то криво приварили?
Хотел спросить, может есть технология навески дверей и выставления зазоров, и какие в мм должны быть зазоры?
послаблюєш болти, піднімаєш двері до гори, зажимаєш болти, закриваєш двері і дивишся як змінилися зазори. І так поки не виставиш... Краще робити з напарником.
при закритих дверях зазор можна регулювати самим штіфтом що прикручується до кузова. За нього зачіпляється замок і двері закриваються, незнаю як він правильно називається. Його злегка відпускаєш, здається ключ на 17, і методом тику виставляєш щоб двері добре закривалися тут ссилка http://www.navigator.mn/vw-golf-2/kuzov/regulirovka-ogranichitelya-zamka-dveri.html але це тільки при закритих дверях. Піддомкрачування нічого не дасть, потім знов опустяться
Так але якщо криво поварили то двері будуть постійно бахкати. Тобто цим штіфтом можна виставити дверку в одній площині з кузовом (крилом) а якщо по периметру дверки зазари не одинакові то штіфт не виправить даної ситуації, точніше прийдеться постійно "гепати" дверима (ефекту закриття дверей як в іномарки небуде).
щоб не створювати нової теми, як вибити з дверного завіса самого стержня на яому він прокручується. Знімав двері пробував стукати, він ніяк не вилазить, гнеться завіс на дверях, а він не ворушиться, гріти якось не хотів, бо краска повідскакує
верхній вниз не виб*ється, там шляпка є. Хочу за методи запитати, я просто грюкав, ефект не дуже, лив вдшку і грюкав, тож нічого не дало
Я коли міняв петлі то ставив двері на стільчик, а між завісом і підлогою ставив трубу, щоб завіс при ударі не гнувся до низу. Стукати треба сильно і точно.
есть 2 конструкции петель. у меня шляпок нет - водительская дверь - штифты вниз выбивал. пассажир. - вверх. если у тебя шляпка , то там винт сбоку должен быть ( вроде)