Kam@toz, нині такий день, що, як розумію, Твоє "міропріятіє" завжди "скомкане" (соррі за іноземні слова). Але не в нас на Форумі!!! Тут ми забуваємо про те, що нині такий великий вечір, що нині з"їзд VW Клюбу. А пам"ятаємо тільки одне - нині народився один з найактивніших наших колег. Kam@toz, вітаємо Тебе і бажаємо чистого лобового скла (щоби бачити дорогу і пам"ятати, що на ній було вчора ), твердої причепності з дорогою (щоби без проблем злапати вертикаль ) і м"якої підвіски (щоби не кидало ). Здоров"я, щастя, всіх гараздів.
Вітаю !! Бажаю щоб ти був ЗДОРОВИЙ, УСПІШНИЙ, БАГАТИЙ !!!!! Побільше б таких хороших людей як Ти !!!!!!! Всіх благ !!!!!!!
Вітаю, бажаю тобі щастя, міцного здоров'я, успіхів у житті, багато радості і тепла і ще того, що сам бажаєш
Христос Народився! Любі зрузі. Неможу висловити всі почуття, всім дуже дякую що незабули про мене.Всім гарного настрою,міцного здоров"я і веселих свят. П.С.Зустрінемося у Хатинці 21.01.2012 року.
Урра! Ось і CheFISH відійшов після Нового року і Різдва, і повернувся в працю, в родину, на форум ))))))))))))))
Ось і я після Різдва прокинувся Kam@toZ, всього найкращого тобі в Новому році, як біологічному, так і фізичному :D