Відповідь: Карпати і Scirocco А крила там жіві? Чи ні? ;-) І номер кузова є чи ні? Може то угнана машина? ;-)
Відповідь: Карпати і Scirocco Ще дихають Машина ж прилетіла на них Ну от не збагну, як його можна не помітити на третій фотці?!!?! Це була бита-перебита машина з міста Сколе. Рік тому мені її пропонували за 300 доларів. Тільки от там не було за що платити ті гроші. Я пропонував 100, а ті придурки її спалили. Десь в архівах повинні бути її фотки за життя. Вічна пам'ять! І ганьба вандалам.
Відповідь: Карпати і Scirocco Я про номер біля вітрового скла. Ідіоти. У вас 100 баків мабуть не гроші? Краще спалити, так виходить? Пошукай фоти, дуже цікаво було б глянути.
Відповідь: Карпати і Scirocco На березі лежав сам кузов, все з неї познімали. Очевидно запчастини десь, кимось продаються.
Відповідь: Карпати і Scirocco Фу-у. Слава Богу. А то я вже злякався, що не дай Боже мій рокко.... Мій кажуть гарненький, по горах катається
Відповідь: Карпати і Scirocco Так на фото і є той самий номер! Так мало, що його спалили, той спалений кузов тягнули бобіком через все село, перевертали, скакали по ньому, аж доки не притягнули до ріки. Це як інквізиція в ХІІІ столітті. Не меншою загадкою є те, чому вони не здали його на металолом, коли в тому ж селі крадуть металеві граблі і лопати - бідося люта. І взагалі, для того, щоб затягнути той кузов туди, треба було літрів 5-6 бензину спалити! Містіка! До речі, на другій фотці на задньому плані мій стоїть малий А тепер те, що можна взнати по номеру: Регион: Германия Производитель: Volkswagen Город: Osnabrueck/Karmann (Германия). Модельный год: 1981 Дата выпуска: 1982 Тип автомобиля: легковой автомобиль Модель кузова: Scirocco Период выпуска версии кузова: 1983-88
Відповідь: Карпати і Scirocco У мене ця табличка прикручена на "телевізорі", що тримає фари. Ти нічого не плутаєш?
Відповідь: Карпати і Scirocco Ти питав про серійний номер, я і сказав, що ця фотка була вивішена і зроблена саме для цього, щоб показати серійний номер (VIN). Він там крупним планом. Давай не будемо флудити.
Відповідь: Карпати і Scirocco 1,8 8 клапанів. Тягнув класно, але сизий димок вже покривав карпатське бездоріжжя.
Відповідь: Карпати і Scirocco а в мене знову наклёвується стара відповідь. Люди її купили бульбу возити, потім вже погано возила і спалили.