Добрий день. Ще може підкажете хто займається ремонтом чи обслуговуванням автомобільними ауді відео додатками? Проблема; магнітофон не читає відео дисків. Дякую.
мені теж Степана хлопці багато робили - я задоволений усім. Навіть одного разу сам Степан приїхав і забрав авто на СТО без транспортних послуг)
Всім привіт. Сталась халепа і авто не заводиться. Авто на Новому Львові. Питання - де є найближчий сервіс де є нормальні діагности?
Хлопці, підкажіть будь ласка хорошого майстра, який би подивився до моновприску і двигуна Passat b3 1.8 1988. Недорого і якісно
Сталася подібна халепа з А6 С5. При спробі завестися почув що клацнуло втягуюче реле і запах горілої ізоляції... Підозрюю що щіткам гаплик. Дайте контакти Ореста або когось поблизу заводу Електрон. Думаю, що штовхнувши заведусь, питання куди їхати. Також доцільно зізвонитися з майстром чи сервісом бо не заводитсья що просто так кататися . Дякую
На С5 до стартера добратися то ще та епопея. Тому тобі тре їхати на сервіс котрий вже розбере і замінить/відремонтує стартер.
Якшо тре, то можу завтра дати контакти на Джерельній, сервіс по стартерах і генераторах + мають з/ч і роблять виключно своїми з/ч. Робив там гєну свого на Б5му. Як на мене то ціни на з/ч кусаються, але сама робота не дорога. Мож глянути в моїй темі по Пассату, я описував, то було десь в листопаді 2017р. Хотя, загугли і контакти їх найдеш 100%.
Хе... щоб зняти стартер тре зняти генератор .. щоб зняти генератор тре зняти морду ))))) більше роботи по зніманню стартера в мене було тільки на А8 4.2л ... там мусів витягувати двигун)))))