картінг

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kam@toZ, 18 жов 2009.

1. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    народ хто знає де у Львові є картінг-клуб,хочу меньшого записати(вроді з 6 років записують)подобаються йому авто.Хто має інформацію поділіться.

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Колись такий клуб був на вул.Антоновича (навпроти салону "мерседес") можливо ще залишився!

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    В Києві таке задоволення коштує 100 грн / 10 хв. Не думаю, що у Львові може бути безплатно.

P.S. Катався, враження незабутні, ті 10 хв вже півроку пам'ятаю.

4. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    У Львові вже здається і нема, колись було на південному, а зараз навіть і не знаю((

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    На південному була просто траса, а школи небуло!

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    мене карт-школа цікавить.

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ну кажуть, що на Антоновича вона залишилась!

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Не чув, про антоновича... За часів мого дитинства була на погулянці... років так 15 назад... Хотів теж батько мене записати, але було не по кишені. Сумніваюся шо і зараз це задоволення може собі дозволити простий смертний, хіба шо вчитися і шукати спонсорів)

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Якогось депутата)))

10. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Вальмишановне Паньство! //тссс ;))) то я такий поки дія жовтої карточки Sirocco не закінчиться )))))))

а чому б не спробувати зібрати карт самому? наскільки я розумію це якраз найдорожча деталь в тій школі ;)
    з інформації отриманої від свого батька випливає. що в них на левандівці саме на таких і катались...

трохи порившись в неті бачу http://www.hobbyport.ru/mk_other/okb_mk/7310_vse_o_karte.htm

Постараюсь допомогти... наприклад зварка... металорізка... токарний... Звичайно не в мінус мому виробництву, але в вільну хвилину простою...

• Подобається Подобається x 2
  11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Одна машина в Броварах оцінюється у понад 60000 доларів. На треки з гумовим покриттям та всіма іншими засобами пішло до мільйона тих же доларів. Не думаю, що зварка тут поможе...

12. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    така траса нереальна у Львові... наразі всі, що я бачив (нажаль сам не катався. в карт по росту не поміщаюсь... ридає) були на асфальті...
    та і толку купляти машинку за 60тис.дол. на першій порі...??? пів року в гаражі з сином!!! вот романтика! і сином цінуватись буде більше...

тут правда чітко написано. що цікавить школа, але знаючи принцип кінного спорту (хочеш далі займатись -- купляй собі коня і вже на ньому і тільки на ньому...) заговорив про зборку карта власноруч...

а насправді -- до мрій треба йти.
    тому і пропоную допомогу. актуально. не актуально -- вирішувати Каматозу...

13. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    що там такого дорогого на 60000баків,не розумію:scratch_one-s_head:

14. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    ну так навіть не знаю що там такого дорогого,за такі гроші думаю самому можна зробити карт і неодин,якщо звістно тамтой не зроблений з карбону або чогось іншого....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)