народ хто знає де у Львові є картінг-клуб,хочу меньшого записати(вроді з 6 років записують)подобаються йому авто.Хто має інформацію поділіться.
В Києві таке задоволення коштує 100 грн / 10 хв. Не думаю, що у Львові може бути безплатно. P.S. Катався, враження незабутні, ті 10 хв вже півроку пам'ятаю.
Не чув, про антоновича... За часів мого дитинства була на погулянці... років так 15 назад... Хотів теж батько мене записати, але було не по кишені. Сумніваюся шо і зараз це задоволення може собі дозволити простий смертний, хіба шо вчитися і шукати спонсорів)
Вальмишановне Паньство! //тссс )) то я такий поки дія жовтої карточки Sirocco не закінчиться ))))))) а чому б не спробувати зібрати карт самому? наскільки я розумію це якраз найдорожча деталь в тій школі з інформації отриманої від свого батька випливає. що в них на левандівці саме на таких і катались... трохи порившись в неті бачу http://www.hobbyport.ru/mk_other/okb_mk/7310_vse_o_karte.htm Постараюсь допомогти... наприклад зварка... металорізка... токарний... Звичайно не в мінус мому виробництву, але в вільну хвилину простою...
Одна машина в Броварах оцінюється у понад 60000 доларів. На треки з гумовим покриттям та всіма іншими засобами пішло до мільйона тих же доларів. Не думаю, що зварка тут поможе...
така траса нереальна у Львові... наразі всі, що я бачив (нажаль сам не катався. в карт по росту не поміщаюсь... ридає) були на асфальті... та і толку купляти машинку за 60тис.дол. на першій порі...??? пів року в гаражі з сином!!! вот романтика! і сином цінуватись буде більше... тут правда чітко написано. що цікавить школа, але знаючи принцип кінного спорту (хочеш далі займатись -- купляй собі коня і вже на ньому і тільки на ньому...) заговорив про зборку карта власноруч... а насправді -- до мрій треба йти. тому і пропоную допомогу. актуально. не актуально -- вирішувати Каматозу...
ну так навіть не знаю що там такого дорогого,за такі гроші думаю самому можна зробити карт і неодин,якщо звістно тамтой не зроблений з карбону або чогось іншого....