Привіт всім!Порадьте що робити!Забився каталізатор мотор 1,6 має два лямбда-зонди, оригінал занатто дорого!Чи є якийсь дешевший вихід з даної ситуації?Думаю ставити універсальний катал. чи не буде світити chek? Де у львові можна поцікавитися на рахунок каталіз. та їх заміни? Може хтось стикався з подібною проблемою! Дякую!!!
Відповідь: Каталізатор Заїдь на городоцьку 242в. Автовектор. Там є універсальні, якщо нема, то привезуть.
Відповідь: Каталізатор Велике дякую!!!А може знаєш де грамотно його б поміняли???Був на антикорі,зробили великі очі:shock:,сказали шо міняли в якісь там вектрі 98р. а в ній одна лямбда то там простіше!Чи в тому ековекторі підкажуть,де зробити?
Відповідь: Каталізатор А шо там складного? Або просто вибивають середину (забиті соти) з твого, якшо там метал живий, і їздиш далі, або підбирається такий самий по розміру і в нього вварюються дві гайки під ЛЗ (вирізати можна з твого старого). Робота для будь-якого більш-менш толкового зварювальника.
Відповідь: Каталізатор якшо вварити універсальний лямбу після нього не треба якось глушити( chek не буде світити), бо хочу шоб все було тіп-топ, а в неті поначитувався кожен по різному пише:-?!
Відповідь: Каталізатор Для чого тобі універсальна лямбда? Тобі ж треба з каталізатором проблему вирішити, а лямбди обидві оригінальні лишай і не шукай собі проблем.
Відповідь: Каталізатор Якшо на то пішло, то емулятор, а не імітатор. Він забезпечить роботу системи на посередніх параметрах (т. зв. аварійний режим), без динамічної зміни показників для регулювання суміші. Система не буде працювати коректно. Для чого взагалі лізти до лямбди і чимось її замінювати? Поміняв каталізатор на замінник (звичайний баняк такої ж форми), в нього вварив гайку під лямбду і закрутив стару лямбду, всі діла.
Відповідь: Каталізатор так таки так але може засвітитись лампочка шо поломка, мотора, такий моторчик намальований, краще поставити друий каталізатор і непарити мозги.
Відповідь: Каталізатор Думаю якщо ставити універсальний каталізатор(десь 200$), то chek(той моторчик) не повинен засвічуватися і не повинно бути ніяких проблем!?!?