Народ, таке діло, ви вже мабуть чули що я завжди жаліюсь що машина якась туповата. Так от, порадив колега один викинути каталізатор (каже що може забитий) і замість нього якись резонатор вварити (буде то коштувати десь 120 грн.). Як дізнатись чи це щось дасть і чи дасть взагалі, бо думаю в понеділок зранку зробити це?
Відповідь: Каталізатор як шо каталізатор був забитий то можливо ти відчуєш результат,а як шо не був забитий то відчутного результату не буде але в тебе так як я розумію має появитися , афігітільний звук з труби!!!
Відповідь: Каталізатор Посидів трохи по форумах, багато народу ставлять "пламягасители" MG-Race. А можна туди резонатор або гофру вварити? Чи все-таки треба той "пламягаситель"??? Петро, глянь будь-ласка кіко буде коштувати отаке http://www.mg-race.ru/rezonators/?i_con=174
Відповідь: Каталізатор купуєш тюнений колектор фірми supersprint а до нього чіпляєш трубу з нержавійки діаметром 51 мм і так до кінця - звук безбашений але різницю в потужності відчуєш - тільки тре ше фільтр нульовик покласти
Відповідь: Каталізатор колектор то штука така шо зі всіх циліндрів зводить вихлопні труби в одну, ше павук називають. коштує багато - десь 400 баксів... якшо поставити неграмотний то може навпаки впасти потужність... якшо ти всетаки рішив тюнити свій гольф то купи собі весь вихлоп суперспрінт - тільки то буде десь 1000 баксів... але він всеодно тоді не поїде як 1.8 чи 2.0....
Відповідь: Каталізатор Гофру обов*язково треба вварювати, якщо каталізатор був в гофрі (в мене так було в вектрі Б), бо інакше ситема вихлопна стане надто жорсткою, буде обривати гумки, або вирве вихлопний колетор з голови, і вібрація буде іти на кузов. Стосовно резонатора: якщо можеш миритись (або хочеш) з сильнішим звуком - став струменицю (стронгер) або пустий баняк приблизно такого розміру, як був каталізатор. До речі, каталізатор можна вибити і висипати,і лишити від нього пустий баняк (я собі так робив). Крім цього, в той баняк може бути вкручена лямбда (випадок з Гольфом2) Якшо хочеш, шоб було тихо, тоді треба вварювати трубу такого ж діаметру як і вся вихлопна, або ше одну шукати резонатор, який всередині має трубу з секціями, а не пустий. Стосовно пламегасителя (рос.), то можна вварити спеціальну розочку (толкові майстри по глушках знають, шо то таке-це таке кільце з зубами, яке гасить полум*я), або сам пламегаситель. Хоча, я б на твому місці з ним не заморочувався, в мене вогонь з труби стріляв тільки коли від колектора до заднього баняка йшла пуста труба, і задня банка також була пуста. А в тебе ше як мінімум два баняки по-дорозі (якшо штатний варіант), які будуть гасити полум*я.
Відповідь: Каталізатор Дякую. Вибили мені кат, вварили трубу, все як і було (по звуку), розгін ніби трохи інтенсивніший став. Хоча мене тепер мучить сумління - коли подивився через куски вибитих сот каталізатора на світло побачив що вони не забиті. Блін, нашо я то зробив. Тепер воздух травлю
Відповідь: Каталізатор Катализатор Покупаем Катализаторы КУПЛЯЮ Каталізатор Купую Каталізатори Автокаталізатор Автокаталізатори Покупаем Автокатализаторы Автокатализатор б/уКатализатор Покупаем б/уКатализаторы б/уКаталізатор б/уКаталізатори б/уАвтокаталізатор б/уАвтокаталізатори КЕРАМІЧНІ ТА ЗАЛІЗНІ б/уАвтокатализаторы б/уАвтокатализатор Покупка Автомобільний каталізатор Автомобільні каталізатори КЕРАМИЧИСКИЕ И ЖЕЛЕЗНЫЕ покупаем использованые автомобильные катализаторы Автомобильный катализатор купим б.у катализаторы б/у Катализатор б/у Катализаторы б/у Каталізатор б/у Каталізатори б/у Автокаталізатор Покупаю отработанные автомобильные катализаторы для крупных поставщиков особые условия б/у Автокаталізатори б/у Автокатализаторы б/у Автокатализатор ДОРОГО!!! Работаю в контакте и без(на растояние) привзаимопонимание и согласие. тел заблоковано