нема току на катушці(((вчора обмотав всі дроти біля акумолятора(на світло,противотуманки,стартер,генератор)обмотовав від резинки яка й де в салон до фішки,машина заводилась постоявши хв 20-30 після останнього роботи двигуна перестала заводитись,стартер крутить але іскри нема((кинувши плюз на катушку машина завелась)які дроти чи фішки я міг зацепити,по моїх роздумах нейде плюс від зажигання до катушки але я незнаю який дріт за то відповідає,може хто знає допоможіть))
Щиток світить? То може фішка заду блоку запобіжників відійшла. + на чорний дріт на катушці запалювання кинув?
Якщо та фігня вся не працює, то може контактна група в замку запалення, в мене при цьому, ще й ближнє не світло не працювало, хоча дальнім блим-блим робила. Але це було давно і в мене дизеляка а не бензин. Якщо таке саме то з досвіду допускаю, що контактна група.
я думаю що скорше КГ замка запалення винна, але на нашому форумі не прийнято розповідити про метод виріщення проблеми і хто винен був...а в тебе що схожа ситуація?
Так в мене схожа ситуація. Глохне коли захоче. Виясний що не йде напруга на катушку. Далі незнаю куди. Пасат довший час стояв, тому гнати до майстра - неможу. Може хтось має можливість підїхати і попрозвонювати в чому причина, звісно не за дякую.