катушка

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Мирік, 2 вер 2012.

1. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    нема току на катушці(((вчора обмотав всі дроти біля акумолятора(на світло,противотуманки,стартер,генератор)обмотовав від резинки яка й де в салон до фішки,машина заводилась постоявши хв 20-30 після останнього роботи двигуна перестала заводитись,стартер крутить але іскри нема((кинувши плюз на катушку машина завелась)які дроти чи фішки я міг зацепити,по моїх роздумах нейде плюс від зажигання до катушки але я незнаю який дріт за то відповідає,може хто знає допоможіть))

2. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Може запобіжники? А потім до електрика?

3. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    запобіжники всі в нормі))замітив ше шо непрацює пічка і склоочисники)))

4. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Щиток світить? То може фішка заду блоку запобіжників відійшла. + на чорний дріт на катушці запалювання кинув?

5. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Якщо та фігня вся не працює, то може контактна група в замку запалення, в мене при цьому, ще й ближнє не світло не працювало, хоча дальнім блим-блим робила. Але це було давно і в мене дизеляка а не бензин. Якщо таке саме то з досвіду допускаю, що контактна група.

6. Odissey1715

Odissey1715 Початківець

Пасат В3
    Вдалося вияснити причину?

7. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    я думаю що скорше КГ замка запалення винна, але на нашому форумі не прийнято розповідити про метод виріщення проблеми і хто винен був...а в тебе що схожа ситуація?

8. Odissey1715

Odissey1715 Початківець

Пасат В3
    Так в мене схожа ситуація. Глохне коли захоче. Виясний що не йде напруга на катушку. Далі незнаю куди.
    Пасат довший час стояв, тому гнати до майстра - неможу. Може хтось має можливість підїхати і попрозвонювати в чому причина, звісно не за дякую.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)