допоможіть порадою що робити. мотор кипить що може бути. поставив новий термостат 85, новий насос (помпа)250, нова прокладка головки 65, нова прокладка впускного колектора випускного колектора+ прокладка кришки клапанів + герметик 105, залив воду кипить прокачую систему нижнім шлангом + верхнім шлангом всеодно кипить. знімаю головку другий раз несу на проточку проточка 65, зняли 0,14мм , купляю нову прокладку вже не желізну, а паранітову 85, ставлю проточену голову заливаю воду - кипить. що робити? за чого кипить?
Відповідь: кипить мотор допоможіть пробував розвоздушити систуму методом знімання патрубків з пічки вони верхні а також з радіатора вони на холодному моторі перекриті термостатом.
Відповідь: кипить мотор допоможіть як варіанти: - забитий радіатор - непрацює вентилятор - шось з системою змащування мотору а взагалі напиши коли кипить - при їзді чи при заведеній стоянці. якшо при їзді то якій - по трасі чи в заторах?
Відповідь: кипить мотор допоможіть Якщо в системі є обіг, вода курсує, тоді причина може сидіти в двох речах: 1. Бракований термостат 2. Неправильно встановлена прокладка, що перекрила водяний канал ГБЦ. Якщо вода не курсує - кирдик помпі. Є ще варіант неспівпадіння прокладки по каталогу, але, так виглядає, що це дуже малоймовірно.
Відповідь: кипить мотор допоможіть проблема рішена. просто зломався хитрий патрубок який закриває термостат потім покажу фотки.
Відповідь: кипить мотор допоможіть А ти вже ужаси розказував шо голова тріснула!!! Вітаю з хепіендом!
Відповідь: кипить мотор допоможіть незнаю може не в тему але зато про систему охолодження вчора замінив помпу, що почала протікати на сервісі за роботу взяли 300 грн. і шось мене мучать смутниє самнєнія шо то чуть задорого при тому шо помпу купував я сам (Петро дякую!!!) і тосол також. шо скажете ? дісно та робота стільки вартує ?
Відповідь: кипить мотор допоможіть Як на мене, то ціна дуже велика за такий об*єм робіт. До 150 грн я б ще зрозумів(а фактично до 100 грн думаю повинно коштувати), а так дуже забагато. У нас двигун змініти коштуе 100 баків. А тут тількі заміна помпи 60 баків. :-(
Відповідь: кипить мотор допоможіть дали мені виписку з операціями які були проведені і цінами розборка і зборка автомобіля = 150 грн. Заміна водяної помпи = 150 грн.
Відповідь: кипить мотор допоможіть Заміна - розумію. А от що то за розборка-зборка авто? Відєднати ремінь генератора і установка його на місце після заміни коштує 150 грн? Акуєть! :-( Тому що відкучування патрубків і злив/залив ОР повинно входити у строку заміна водяної помпи.
Відповідь: кипить мотор допоможіть тобто якшо розбирати і збирати авто, не чіпаючи помпи, то вони зроблять це нахаляву? Шо за сервіс такий модний?
Відповідь: кипить мотор допоможіть Якщо розбирати-збирати усе авто, нечіпаючи помпи, то коштує 150 грн.
Відповідь: кипить мотор допоможіть Сервіс на Буйка 6 пішов туди бо близько додому я так бачу шо перший і останній раз
Відповідь: кипить мотор допоможіть Я б ще раз туди під*їхав з пропозицією побалакати з керівництвом сервісу. І нехай пояснять, що то за ціни такі у них. І що то за фігня така. Робили 1 роботу а рахунок виставили за 2. 150 грн в кармані ніколи зайвими не бувають!
Відповідь: кипить мотор допоможіть даа зафлудили. далі буде корисно всім власникам мотора 1.4 особливо якщо AKV Так виглядає термостат всередині цього патрубка він стоїть такий мотор без кришки клапанів
Відповідь: кипить мотор допоможіть Народ, Пол у нас впевнено еволюціонує в напрямку професійного моториста. Я сам бачив, як він то все докупи скручував. Я би боявся до свого заліза пхатися Ріспект
Відповідь: кипить мотор допоможіть Скільки то в тебе все по часу винесло? Навіщо голову знімав? Який власне патрубок зламався?