Клей для салонного пластика

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем DEMO, 18 сер 2009.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Брати во фольці підкажіть будь-ласка якийсь супер класний і моцний клей для солонного пластику а саме того шо на передній панелі біля мафона біля ручееок і т.д.
    Бо я у відчаї поклеїв суперклеєм а воно розлетілось при першомуж навантаженні. Один знайомий казав шо в нього та ж картина казав шо буде епокситнкою пробувати.

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    в мене супер-клеєм все чьотко тримається. тре вміти клеїти. після того, як висохне перший шар клею і деталі більш-менш зафіксовані - прокапуєш по шву склеювання ще 2-3 шари клею. і все тримається вері-велл!!!!)))))

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    клеїти я вмію клеїв майже так само повір клею не жалів може хіба суперклей інакший якийсь брав.
    Невже нема здорової альтернативи суперклею ?

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    є альтернатива. я забув як він називається. кароче мажеш ту жижу, але сама вона не клеїть. А коли зверху по ній посипати порошком, що входить в комплект цього клею - то воно зварює намертво. я знаю так бампера склеюють. Тримається - зубами не відгризеш.

пі.ся. я брав супер-клей в великій баночці. 5 грн коштує. вже навіть випробував. 3 рази їхав по Городоцькій - ніфіга не відвалюється

5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    я купував суперклей в маленьких тюбиках клеїв місця які на фотці чеврним обведені

то хвороба всіх пасатів ті пластмаски. Як видно площа проклейки досить невелика а навантаження за рахунок ефекту важіля досить великі на ті області отже поїду на автобазар і там шукатиму якийсь клей моцний.

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ось ця фігня справа біля мафона в мене вже була клеєна. відпадала постійно. зараз все люкс. можеш ще зсередини "пропаяти" для надійності. Можна ще якогось дротика туди впаяти для армування.

• Подобається Подобається x 1
  7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Проблема вирішена завдяки двухкомпонентному клею як я зрозумів шось типу епокситної смоли. Клей було куплено на автобазарі що на Зеленій, вартував 25 грн. VersaChem для палстмаси.

8. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ага теж саме робить Хенкель .Тільки називається "Супер Епоксі" 2 тюбика по 3 грами . Вони є різні. Окремо для пласмас, металу, і універсальні. десь в районі від 17-25 грн в магазинах госптоварів є і в Вамах мабуть теж висять біля каси.
    А ще якщо б ти взяв Супер клей гелевий від Хенкель він десь 7,5 коштує, то теж горя б не знав.

Останнє редагування: 20 сер 2009
  9. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Де ж ти раніше був чілавєчіще :)) наступного разу спробую суперклей гелевий бо чуток гіморно з тим змішуванням бавитись.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)