Клімат-контроль

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Ravel, 9 лют 2009.

1. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    Які плюси і мінуси даного девайсу, варто ставити таке в авто? :scratch_one-s_head:

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    такої приблуди до Г1 не ставили. Тільки кондіціонер! ;) Але фіча - гарна, особливо для півдня України. бо у нас спека(більше 30 градусів) у місті може 60 днів і більше триматися.

3. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    то я знаю, що не ставилось на Г1 ;). Тож і цікавлюсь корисна вона чи ні буде мені в авто

4. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    МОДЕРАТОРАМ
    ПРОШУ ВИДАЛИТИ ТЕМУ, ПРОБАЧТЕ, ЩО ВИКЛИКАВ ОБУРЕННЯ ...

5. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Пробачаюся, але яке тут обурення??? я небачив, цілком нормально, то що ти хочеш такий девайс собі в авто, я гадаю так: якщо маєш таку штуку і спеців які то поставлять, то став навіть недумай, в мене таке стоїть, скажу штука бомба (якщо працює), набагато краще чим сам кондюк, виставив температуру на клімі, таку і воно дує, скільки треба заслонки відкриває-закриває, вентелятор то сильніше дуване то тихіше, одним словом бомба. А на рахунок порад "колхоз-тьхунінг" незважай, якщо поставиш оригінал з пассата або гольфа 3, то нічого страшного тут немає. Он в Олега М на першому гольфі 2Е двигло стоїть і нормально (зато він в него один такий) так що вперед. ІМХО

Останнє редагування: 10 лют 2009
  6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Якщо тему не закрили то ще раз напишу- став

Повністю підтримую, ще на додачу постав підігрів сидінь, тоже класний девайс.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Теж так скажу, стоїть на Б-5

Навіть класно! :)

8. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    "обурення" не в темі :)
    свісно, якщо захотів, то поставлю .... всім дякую...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)