Сьогодні включив клімат а він дує теплом компресор і вентилятори працюють появилось якесь шипіння в районі бардачка. В чому може бути проблема? Можливо хтось знає майстрів?
Шукай на форумі є адреса на Шевченка(Рясне), діагностика і заправка. Я собі заправляв 1,5 роки тому. Два тиждні тому міняв собі вентилятор і теж пропала кліма. Не знаю, чи можливо десь щось сам зробив(бо ледве його зняв і поміняв), чи закінчилась заправка фреону(коли заправляв говорили шо на рік хватить). Тепер теж думаю чи їхати до них, чи чекати вже весни.
Був я в них домовився на понеділок. Підключили систему якусь загнали 15атм. і виявили мікро дзюрку в радіаторі Тепер знімаю бампер і їду до них розбирати все решта і паяти. Казали роботи на 2-3год і за все десь в межах 300-400грн я так зрозумів з заправкою. ПС а чому фреону хватає на рік?!
Чому на рік? Не знаю вони так кажуть. Я виїздив 1,5 року і думаю міг і більше, але мабудь все таки я щось десь зацепив(один патрубок дуже сильно відгинав) при заміні вентилятора. Запитай в них на скільки часу хватає фреону?
Короче запаяли мені радіатор (був протертий поперечинами) заодно і почистив все влетів в 520грн Виявилось що не було нижніх подушок кріплення радіаторів, а верхні потріскані. Машина розібрана і нігде незміг купити прийшлось зібрати, а нові замовив на шкода сервісі (по часу там один день) сьогодні забрав 240грн ціна вроді нормальна бо іньших місцях по 6-7 євро 1шт. і два тижні чекати. Поїхав ставити до знайомого сам нижні встали а верхні не такі отвір замалий, але я вийшов з ситуації, з старої подушки зняв вкладиші і переставив в новий корпус:D так що маю ще два нових вкладиша може комусь треба? Потім все пішло як по маслу підрізав телевізор в тих місцях де терло і попідкладав гумки і тут проблема навіть не думав, не знайшов трьох саморізів так все й залишив до завтра...
Сьогодні ставив бампер на місце короче промахався цілий день зазори так і не виставив особливо нервує як виїмка на капоті спереді стре об значок добряче так:ireful:
Доброго вечора Є проблема з кліматом, час від часу не працюють 3 кнопки (OFF, ECON, BI-LEV) на блоці управління, переважно перестають працювати зранку але після пів години їзди запрацьовують, але не все так є, деколи працюють як б нічого не було. В чому може бути причина? може хтось раніше стикався з тим.
Певно пайка на платі блоку зістарилася і контакт пропадає. Треба розбирати і пропаювати все. Така сама проблема на шевроле лачетті поширена +кнопки провірити чи добре працюють
розбираєш блок, продзвонюєш кнопки. ідеш на радіоринок і за 2грн\шт купляєш нові. перепаюєш їх замість старих
Не треба міняти кнопок. Стандартна проблема, шо на 80, шо на 100 шо на А6... Холодна пайка. Контакт пропадає. При нагріванні салону пайка розширюється і контакт з"являється. Просто зняти блок керування, розібрати і все пропаяти. Так.
я просто подумав що по аналогії як в мене. в мене була проблема саме в кнопках. тай копійки вони коштують
На рахунок кнопок це точно не вони, тому що переставали працювати зразу 3, нажимав 100 раз сильно і слабо реакції не було, а коли блок запрацьовував вони легенько спрацьовували всі. Короче зняв цей девайс під номером 893 820 043 всередині була плата зі шлейфом, скоріш за все в ньому була проблема, але на всякий пожарний пропаяв основну плату і панель коли підключив пропав ше один глюк, раніше коли було включена кнопка зовнішньої температури, показник кожних 10 сек збільшувався на 1 градус, тепер робить стабільно.