Клімат

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Адріан, 10 вер 2009.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Сьогодні включив клімат а він дує теплом компресор і вентилятори працюють появилось якесь шипіння в районі бардачка. В чому може бути проблема?
    Можливо хтось знає майстрів?

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Городоцька 174 АВТОЦЕНТР діагностика , пошук витоку фреону, заправка орієнтовно 400гр вся радість.

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    :shok: ясно, залишаю як є...

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Шукай на форумі є адреса на Шевченка(Рясне), діагностика і заправка.
    Я собі заправляв 1,5 роки тому.
    Два тиждні тому міняв собі вентилятор і теж пропала кліма. Не знаю, чи можливо десь щось сам зробив(бо ледве його зняв і поміняв), чи закінчилась заправка фреону(коли заправляв говорили шо на рік хватить).
    Тепер теж думаю чи їхати до них, чи чекати вже весни.

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Був я в них домовився на понеділок. Підключили систему якусь загнали 15атм. і виявили мікро дзюрку в радіаторі:ireful1: Тепер знімаю бампер і їду до них розбирати все решта і паяти. Казали роботи на 2-3год і за все десь в межах 300-400грн я так зрозумів з заправкою.
    ПС а чому фреону хватає на рік?!

6. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Чому на рік? Не знаю вони так кажуть. Я виїздив 1,5 року і думаю міг і більше, але мабудь все таки я щось десь зацепив(один патрубок дуже сильно відгинав) при заміні вентилятора.
    Запитай в них на скільки часу хватає фреону?

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Короче запаяли мені радіатор (був протертий поперечинами) заодно і почистив все влетів в 520грн:bad: Виявилось що не було нижніх подушок кріплення радіаторів, а верхні потріскані. Машина розібрана і нігде незміг купити прийшлось зібрати, а нові замовив на шкода сервісі (по часу там один день) сьогодні забрав 240грн ціна вроді нормальна бо іньших місцях по 6-7 євро 1шт. і два тижні чекати. Поїхав ставити до знайомого сам нижні встали а верхні не такі отвір замалий, але я вийшов з ситуації, з старої подушки зняв вкладиші і переставив в новий корпус:D так що маю ще два нових вкладиша може комусь треба?
    Потім все пішло як по маслу підрізав телевізор в тих місцях де терло і попідкладав гумки і тут проблема навіть не думав, не знайшов трьох саморізів :nea: так все й залишив до завтра...

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005

10. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Сьогодні ставив бампер на місце короче промахався цілий день зазори так і не виставив особливо нервує як виїмка на капоті спереді стре об значок добряче так:ireful:

11. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Чи можна детальніше?

12. bodya999

bodya999 Active Member

AUDI 80(B3) 2.0(½ 3A, ½ AAD) '91
    Доброго вечора
    Є проблема з кліматом, час від часу не працюють 3 кнопки (OFF, ECON, BI-LEV) на блоці управління, переважно перестають працювати зранку але після пів години їзди запрацьовують, але не все так є, деколи працюють як б нічого не було. В чому може бути причина? може хтось раніше стикався з тим.

13. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Певно пайка на платі блоку зістарилася і контакт пропадає. Треба розбирати і пропаювати все. Така сама проблема на шевроле лачетті поширена +кнопки провірити чи добре працюють

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    розбираєш блок, продзвонюєш кнопки. ідеш на радіоринок і за 2грн\шт купляєш нові. перепаюєш їх замість старих

15. bodya999

bodya999 Active Member

Дякую, я поняв, тре розбирати і паяти

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Не треба міняти кнопок. Стандартна проблема, шо на 80, шо на 100 шо на А6... Холодна пайка. Контакт пропадає. При нагріванні салону пайка розширюється і контакт з"являється. Просто зняти блок керування, розібрати і все пропаяти. Так.

17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я просто подумав що по аналогії як в мене. в мене була проблема саме в кнопках. тай копійки вони коштують

18. bodya999

bodya999 Active Member

На рахунок кнопок це точно не вони, тому що переставали працювати зразу 3, нажимав 100 раз сильно і слабо реакції не було, а коли блок запрацьовував вони легенько спрацьовували всі.

Короче зняв цей девайс під номером 893 820 043

всередині була плата зі шлейфом, скоріш за все в ньому була проблема, але на всякий пожарний пропаяв основну плату і панель
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

коли підключив пропав ше один глюк, раніше коли було включена кнопка зовнішньої температури, показник кожних 10 сек збільшувався на 1 градус, тепер робить стабільно.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)