Цікавить сервіс або спеціаліст, де можна повністю зробити діагностику та ремонт кліми. Кліма має пару комплексних дефектів і щоб її полагодити скеровують мене до трьох спеціалістів, один який заправляє, другий електрик і третій механік, що зможе полагодити вакуумні закрилки подачі потоку повітря. Я не знаю, що точно з нею і хотів би приїхати до однієї людини на комплексний ремонт. Хто може зарекомендувати щось? Звісно авторизовані мегадорогі сервіси не цікавлять.
Не вийде в одному місці - бо є спеціалізація.... той що вміє діагностику... не вміє заправляти.....бо діагностику робить той хто розуміється на компютерах і системах управління, а той хто заправляє розуміється на холодильному обладнанню, а механік на механіці.... якщо хтось скаже що вміє все в купі.... то значить вміє все з однаковим успіхом .... поверхово і результат від такого ремонту теж буде поверховий....
У нас в партнерах є кантора "Автоклімат", ти в них був? ПС: якась чудна тенденція в нас останнім часом створювати однакові теми, які вже давно були з однаковими запитаннями і однаковими відповідями
Дякую звісно за ссилку, поставлю Тобі плюсика. А те, що ти злий зробився дядьку поставлю Тобі мінуса! А ти скинеш ссилочку на однотипність теми? Бо я перешукав, по клімі не бачу створеної теми.
www.clcomfort.com.ua тобі сюда, сервіс супер, всім рекомендую. А тема тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=10018
Юрєц, перед тим як бакланити мене, подумай! За ссилку КліматКомфорту - Дякую! Але я звертався туди, вони не роблять тих видів робіт, що мені потрібно!!! ))))))))))))))))))))))) Я не даром відкрив цю тему, бо шукав аналогічну і не знайшов що хотів. Я чітко розрізняю таку штуку як Кондиціонер і Кліматронік! Це одна і та ж шняга, але трохи інша. В мене стоїть Кліматронік, який керується комп*ютером своїм і регулювання закрилок в салоні управляється не тросиками, а вакуумною системою через той же комп*ютер. А також різниця між клімою і кондюком є така, що в мене ще стоїть датчик, який підтримує постійно установлену температуру салону, що не має просто кондиціонер. Я звертався до майстрів, що ремонтують кондиціонери, жодень не поліз в електроніку і вакуумну систему. Тому не треба казати, що я чучка не читаюча, я добре читаюча чукча