Підкажіть де почистити від мікроб і т.д. кліму в б-5 і взагалі перевірити її...і чи потрібно щось чистити і взагалі туди лізти... бо весна йде всяка алергія кажуть нападає:D
Достатньо поміняти салонний фільтр. Перевірити? А що перевіряти? Не туди дує чи не тим? Якщо фреон є то ніц клімі не мало би заважати.
На Рясне, гаражі, є там пацани роблять любе і різне мають професійний апарат з фреоном, також перевіряють тиск в системі, візитка десь в машині має бути. А от чистку від бактерій яб в них не робив хоча коштує в них 50 грн. , але шось мало дають того засобу. Краще за ті гроші купити хімію і зробити самому, спустивши весь балон. Якщо цікавить можу розказати процес. ПС появився запах?
звичайно цікавить чи продувати фільтр чи поміняти його (і як часто) а на рахунок бактерій зрадістю послухаю
Я пилесошу один раз, потім вже міняю, трошки задороге задоволення міняти часто:D Чистка радіатора і випарювача кліми. Знімаєм фільтр, буде видно гребінку вентилятоа і трохи радіатора кліми, берем балон з засобом і шланг прозорий такий (продається окремо) Потім треба завести і вкл. кліму "Авто" режим, відкрити всі шторки в салоні і шпріцувати засобом, все. Я рекомдую нашпріцувати, а потім заглушити і трохи зачекати 5-10хв щоб відкисло потім знову включити і допшикати балон. Працювати має поки не зникне запах хімії. Ну звісно двері бажано відкрити, вікна. Після такої процедури ефект гарантований.
та цікавить звичайно але не дуже хочеться з тим бавитись... там тре бардачок знімати... краще б заїхав щоб зробили... але щоб дійсно почистили!!!