Сьогодні 01.02.2012 року о 9.10 їхавши по вул.Зеленій (біля ДСК) у мене заглохла машина! Я побачив білий VW Passat універсал з атрибутикою клубу (хучу наголосити що у мене теж була атрибутика) підійшов і попросив завести мою машину тросом, тобто потягнути декілька метрів! Прозвучала відповідь: я не можу, мене шеф буде грати! і пішов собі! Я мусив левих людей просити про поміч! Так що це за клубні відносини? Що в клубі не можуть помогти один одному! Для чого тоді створювався клуб?
Так це був я. Я сьогодні зранку тіки поставив акум і тіки завів машину, вона стояла майже тиждень при мінусах, передачі ледве втикаються. До того ж я недавно ремонтував коробку і якось нема бажання її нагружати. Так на роботу сильно спізнювався, так шеф мене грав. Ну і я не зовсім зрозумів що ти з фольксваген клубу, не бачив наклейки. Ну і вибачився, кінець кінцем, що неможу допомогти. Прошу мене в майбутньму такого не писати, що я типу хам. Люди які мене знають добре знають - підтвердять що я завжди допоможу якщо буде змога.
Ти вже і так запізнювався! А 5 хв не грало ролі! І ще ти мене питав яка машина - я казав пасат! Та шо не зїжай! просто скажи що було впадло!!!
Я не зрозумів що треба дьорнути щоб завезти, ти сказав що треба на луганську. А це час. Пасат то пасат, але про клуб я не зроумів. Хай буде "мені було впадло" за твоєю версією. Приношу свої вибачення ще раз.
life067, підтверджую, що якби Шег мав можливість - допоміг. Якщо не допоміг - значить фізично не міг.
А взагалі - треба темку мати з моб. номерами, щоб на дорозі один одному допомагати...чи шось в тому роді
Тягав мого Гольфіка і так помагав!!! Бувають різні ситуації! Просто треба було підійти, сказати привіт, я такий то такий то, нік такий то з Клубу, можеш помогти?! І все...
Виглядає так, шо автор теми сам винуватий, шо по-перше не зміг внятно пояснити шо йому треба, а по-друге внятно не ідентифікував себе як члена клубу. Клубну карту треба пред"являти
Ну можливо я теж був не зовсім правий, що не розпитався, але я ніяким боком не зрозумів, що це людина з клубу, а особисто ніби не знайомий. Але в будь-якому випадку я просто не міг і вважаю недоцільним виправдовуватися. П.с. в мене доречі клубної картки досі нема :D
А Чортопхай знов проти !!! : Якщо ми виставимо всі наші мобілки сюди, то на з"їзд взагалі ніхто не приїде!!! Треба приїжджати на з"їзд і там обмінюватися номерами. Щоби закінчити тему, пропоную визнати Shaggy винним у ситуації, що склалася, і накласти на нього кару: три пачки клюбних сємочок і 5 пляшок пива "0" за те, що дотепер не має клюбної картки. Дозволю собі сказати навіть "ганьба", можна сказати... life067 визнати співвинним і накласти на нього кару: 5 пляшок "нульовки". Вирок привести у виконання на найближчому з"їзді.
Боюсь ніхто не захоче сємочок і пива в -20 )))) Так шо я пропоную звести все до того, що в цій ситуації винних немає)
Думаєш, я про це не подумала? Головне - щоб винні прийняли покарання і погодилися виконати. Доки спадуть морози, доки туди-сюди, то і весна настане, а там і я повернуся з теплих країв. Дивись - і сама щось скористаю. Бррр! Тобто, хотіла сказати: чимось допоможу
Я незгоден! Shaggy завжди допоможе! Просто дійсно мабуть було щось не те, що він не зміг. І немає чого на нього більший штраф накладати, ніж на life067. І взагалі, різне буває на дорозі, вистарчає штрафів і від паласато-ряжених. Ще не вистарчало, щоб рідні клубівські пацани (то біш дами в даному випадку) штрафами обкладали. В мене ось коробка автомат, то я відразу кажу, що нікого на буксир не візьму. То мені штраф вже платити? Але маю дроти на прикурку в машині. Правда мій акумулятор не дуже, щоб давати прикурювати. Але всяке буває, отже телефонами звісно треба обмінюватися, але лише вживу і особисто один одному, майже таємно
У вироку чітко написано: більший штраф за відсутність клюбної картки. Nick Wolf, а як Ти збираєшся піднімати відвідуваність з"їздів? Знаєш, як класно їхати на з"їзд, знаючи, що там буде халявне пиво? Тим більше, що Shaggy "ЗА"! Правда ж, Shaggy? І власне про то йдеться!!! Ви знаєте, як багато можна зробити по знайомству???!!! То давайте знайомитися, чорт забирай :
Здається, накльовуються наступні 5 плящинок... А там і Олега М. спитаємо, де його клюбна картка... Nick Wolf, Ти дивися, який цікавий сценарій вимальовується, га???