Компанія PORSCHE (VAG) ввідібрала моїх два автомобіля з 3-х для зйомки рекламного відеороліка VW. Зйомки відбувалися в Києві Німецькими та Ізраїльськими спеціалістами. Scirocco mk2 мучили загалом 6,5 годин на знімальному майданчику, Кабріка біля 1 години. Гонорар заплатили гоноровий, я б так щомісяця знімався Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Знайшли мене ч-з одноклубника Крилова. Знімали рекламний відеоролік. потрібно було ряд старих VW, котрі познаходили в Україні Гольф-1, Джета-1,2, Старий жук, В-3,4, Тігуан, скірокко мк3, Т-2 та інші 60-70-80-90-10-х, з Німеччини привезли жук кабріо 1968р.в. Мій гольф попав в сюжети 70-х (бо випускався гольф-кабріо з 1976) а скірокко в сюжет 80-х. Головний режисер якийсь Бандерас молодший. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Круто, вітаю! Тільки не зрозуміло до чого VW в рекламі Porsche?, чи все таки реклама VW? Коли, сказали, вийде відео?
Наскільки я знаю Porsche мав намір стати власником VW, але в них нічого не вийшло, мало того вийшло з точністю до навпаки!: Дякую, з нетерпінням чекаємо!