код двигуна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем нанаєць, 5 лют 2010.

1. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    привіт, народ!
    моєму 1.4 приходить капєц і я задумався над новим двигуном але хочеться більше коней. щоб не попадати в лишні гроші на заміну техпаспорта я нарив в неті що німці ставили 1.6 який на вигляд точна копія мого 1.4 (як не як лишня пара коней непомішає в господарстві). може хтось знає які коди йшли на такі двигуни.
    (цікавитьфото двигуна 1.6 такий як на фото)

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
  3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Незнаю хто там що розточував але наскільки мені відомо то на 1,6 ставили 020-ті КПП, а на 1,4 - 085-ті, а вони не взаємозамінні.

якщо досі цікаво то дома подивлюся

Останнє редагування: 5 лют 2010
  4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Подивився - виправляюсь. Були 1,6 і такі і такі.
    На скільки памятаю в тебе AEX
    В твому випадку щоб усе навісне болти і все решта лишилось своє треба шукати двигун з буквами AEE (потужність 55kw=75коней) + впускний коллектор з датчиком тиску + конэчно мозк
    Випускний колектор інший але кріплення таке саме, тому можна пробувати ставити старий
    Обовязково маєбути ГУР якщо його нема то ще з кріпленням генератора може бути не альо, хоча не впевнений
    Проводка ідентична.
    Ну решту мєлочей можна пробувати дивитись вже коли остаточно наважишся

5. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    дякую за інфо. якраз займаюсь пошуком в неті "донора". якщо все вигорить обіцяю викласти звіт на форумі

6. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    В мене двигун АЕА 1.6 55кВт 75к.с один в один як на фото тільки з моноінжектором.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Сам зозумієш моноінжектор в даному випадку не підходить.
    А коробка получається в тебе 085-та мала б стояти

8. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    з двигунами АЕА в німцях проблем немає а от з АЕЕ трохи сутужно (в мене зараз повний інжектор і тому надалі хочеться)

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Трохи порився в доках. Ніразу він не розточений. Обєм збільшено тільки за рахунок збільшення ходу поршня тому не здивуюсь якщо і блоки там однакові
    Діаметр циліндра у всіх 1.4 / 1.6 = 76,5мм
    Хід поршня:
    AEX = 75,6мм
    AEE = 86,9мм

А якщо блоки однакові то автор може збільшити обєм замінивши лише коленвал і голову і тоді з документами напрягу не буде взагалі бо букви двіжка лишаться на блоці. Але чи блоки повністю однакові - незнаю, це лише припущення

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)