Привіт усім. Де знаходиться у Джетті перемикач Кодування запалювання по октановому числу пального? Карб 2ЕЕ. Перечитав усю документацію по карбу і розміщення описане у Опелях. Може хто знає де знаходиться у Джетті ?
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Карб 2ЕЕ ставився на мотор 1.6PN. В Фолькс мануалі про той перимикач нема опису. А що каже Опель? 2ЕЕ ставились і на Мерси і БМВ на які моделі незнаю.А запалення в PN регулюється поворотом корпуса трамбльора.
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального На Асконі стоїть перемикач який перемикає 95 або 91 і там сказано що на інших процес переходу відбувається розєдднанням петльового кабеля із штекерним зєднанням. Я чого підняв ту тему томущо я перейшов із 95 на 92 і враження що машина почала більше жерти. В принципі перехід на швидкість невплинув. На лючку помпи бака про кількість октану ніслова несказано. Дякую!
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Чи можна попросити детальніше, яким чином карбом можна змінити момент запалювання? Дивина!
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Не претендую на достовірність деякі джереле вказують про самокорекцію 2ЕЕ.2 Scirocco думаю момент запалювання змінює подобїє компа яке підєднане до карба і дає сигнал на датчик Хола.
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Scirocco прочитай сервіс мануал по карбу і тоді дивуйся. Я ж цю інформацію з потолка невзяв. Карбюратор керується елекроним блоком і тому для корекції придумали комутатор. Цей октан коректор стосується карбюратора. Який бинзин заправляти 92 чи 95?
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Я заправляю 95 як є гроші (лию завжди повний бак) і 92 коли грошей мало.Їжджу переважно по місту тому різниці не відчуваю, нездивуюсь якщо 95 і 92 розлиавають з одної бочки.
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального я десь чув незнаю наскіль то правда але в україні нема 95 бензину і сюди він не поставляється то типу 92 з якимись хімічними домішками.
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Хлопці незнаю що сказати. Поміняю свічки бо трошки вони вже страшноваті і перевірю на нових свічках розхід на 92. У наш час без хімії неможливо а якщо припустити що 92 то той самий 80 тільки із присадками.:-( Прийдеться експерементувати поступово. Я по місту майже неїжджу більшість приходиться за місто виїжжати. Прийдеться колись перейти на водинь у нього точно присадки досипати небудуть;-)
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Для їзди за містом думаю краще 95,так принаймі радять в автожурналах.Свічки я б радив NGK, на мою думку кращі за Чемпіон.
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального скільки коштують ті NGK. Щось по каталогу виберу. У мене стоять трьох контактні тільки який виробник незвирнув увагу. Дякую.
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Ціна NGK до 100 грн за 4 шт(3 контакти)
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального 1. Я маю шукати а потім перечитувати сервіс-мануал, хіба не легше буде одним реченням пояснити? 2. Карбюратор не може змінювати, а тим більше кодувати запалювання, хоча б тому, що він не трамблер . Наскільки розумію, йдеться про якісь сигнали на блок керування випередження запалювання. Але з чого формуються ті сигнали? Карб ж не може визначати октанове число пального. З іншого боку, якщо воно (випередження) регулюється вручну, то чому воно розміщено на карбі а не на трамблері?
Відповідь: Кодування запалювання по октановому числу пального Я мав наувазі що цю інформацію я прочитав яка відноситься до конкретного карбюратора. Карбюратор із електронною регуліровкою. Мотор у мене EZ регуліровка вакумна. Правильно карб то неможе визначити а управління має визначати який бинзин і тоді регулювати карб. Слово "кодування" я написав дослівно якби я відразу його змінив булоби по простіше. Я хотів просто взнати чи у моїй машині є такий комутатор чи ні вот і все. scirocco вибач що я так різко.