Народ, таке питання інтимного харктеру =) Може хтось колись цим страдав. Як зробити так, щоб значки на включателі світла, протитуманок, коректорі яскравості підсвітки світілись білим кольором а не зеленим? дякую!
Там звичайна лампочка, захована зеленим прозорим ковпачком. Ковпачок можна спиляти пилкою або гарячим ножем - тільки от нафіга... Я не про інтим а про те, що яскраве світло заваджатиме нічному водінню, це навіть небезпечно. P.S. Краще писати підсвітка а не підсвідка.
не так все просто, там із внутрішньої сторони на самих значках напилення зеленого кольору. Ти, мабуть, прав, так і лишу, не хочеться змиваючи те напилення розчинником, щось там зіпсувати. Але так хочеться це зробити, бо в мене вся інша підсвітка біла, а той вузол зелений =(
я вже зробив =) рідиною для зняття лаку стер напилення зеленого кольору і білим лаком все замалював. Получилось нормально. І світить не ярко!
1. Впевнитися шо руки ростуть звідки треба. 2. Зняти кнопку 3. Відключити фішку 4. Розібрати кнопку 5. побачити лампочку=)
Я їх розбирав на свому гольфі - міняв лампочки. Самі лампочки там світять білим, а вже світловод по ходу справи зелений. Хіба попробуй зняти виключателі і акуратно їх розібрати (не чіпаючи пальцями лампочки) і подивися чи всередині нема якогось світлофільтра (бо в щитку приборів він точно є). Надіюсь інформація хоч трошки дооможе