колонки

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем stealth, 16 січ 2008.

1. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    хто шо скаже про колонки-динаміки dragster.
    як вони в порівнянні з такими самими по ціні pioneer:?:

2. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3
    Відповідь: колонки

Сам не чув, хлопці з російського Кар-Музік кажуть добре грають для сучаної "танцювальної" музики....

3. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

В мене стоять такі, і хочу сказати якщо слухаєш ритмічну музику то вони просто супер.

4. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

а в тебе які іменно стоять(по ціні або модель)
    мені продавець на радіобазарі їх дуже розхвалював
    та й коли дав послухати мені дуже сподобалось(в районі 85дол.)

5. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

На радіобазарі? Де саме? Останній ряд, перша будка? То будка Ігора з Перехрестя, можеш поїхати напряму наперехрестя (де запчастини) як заходиш зліва будка (її неможливо не побачити). Їдь туда там може бути більший асортимент. Колонки в мене тільки передні (65 дол.), Задні МТХ, оскільки як купляв, то ще Драгстерів небуло.

6. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
  7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Драгстер рулить!!!! як на мене.

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

підкажіть чи стануть ці колонки в панель другого гольфа (штатне місце)

9. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Теоретически должны встать, потому как в гольфе 2 штатные места по 8 см сделаны. Эти имеют 8,5 но там помоему зазор есть.

• Подобається Подобається x 1
  10. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
  11. Sasha Van Gate

Ну тогда эти должны встать спокойно. Отпишисьт когда поставишь. Если что подъезжай к нам - поможем

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

можна зробити міні-подіум, якшо не хватить глибини або магніт впреться в метал під панеллю. Я собі так ланзар ставив 8см. Є нюанс: подіум потрібен, шоб динамік щільно прилягав до поверхні панелі і не став на перекос коли прикрутиш, ше зверни увагу шоб сама пищалка не впиралась в кришку пласмасову (штатну від панелі), яка зверху закриває його, бо якшо деформується динамік (а такі маленькі легко деформувати), то буде йому звіздєц.
    То ВанГейт: є смисл ставити в панель мідбас 8 см, а пищалку на стойку (компонент)?

13. Sasha Van Gate

Да. И со временем доставить в дверь или где-то так - 13-16 см мидбас. Чтоб получилас трехкомпонентка. Потому что на панели так как в гольфе это очень хорошее место для среднечастотника. Само-собой что ты от него баса не добъешся.

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

А реально є хороші мідбаси 8 см? Питання актуальне, сам пам*ятаєш шо я зробив з тими ланзарами, шо зараз стоять...так шо я би взяв.
    А по мідбасах в двері-підзбираю пару рублів на хелікси і під*їду до вас подіуми робити в дверях.

15. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Нафіга там в панелі такі динаміки а?
    1.Нема ніякого оформлення,нахид прикручені до панелі і всьо куда випромінює тильна сторона дифузору непонятно....
    2.нахил панелі такий шо реально вони грають на відбивання від лобового шкла, шей фіговий кут нахилу(помоєму вони для лівого і правого різні)....але перед тим їх приторможують масивні пластмасові сітки...
    3. і шо ви хочете почути від динаміка в 87 мм а? -один крик і раковушний зойкіт піщалки.

писи.тема фтопку

16. Sasha Van Gate

Никто же не говорит прямо так как есть поставить и все.
    Я знаю про что меня человек спрашивает и неоднократно с ним говорил про это. Закрепить нормально и т.д.
    Динамик в 87 мм - мидрейндж от которого можна ожидать средние частоты.
    Да и иногда людям хочеться сохранить заводской вид салона (не раз с таким сталкивался), а музыки хочется, поэтому приходиться ставить в штатные места и добиваться от них максимально возможно качественного звука.
    А тему в топку зачем? Ведь спросили про конкретные динамики, да и вобще станут ли 8 см в родные места. Можна чего и посоветовать

• Подобається Подобається x 2
  17. InfoS

InfoS Початківець

VW Passat B2 1.6CL 1985

В мене стоять Pioneer 6916, також 80Вт. Колонками задоволений на всі 99%. Єдина проблемка, що коли пилюкою набиваються починають хрипіти, тоді треба трохи більше звуку дати, щоб пилюка повилазила і синдром проходить. Моя думка, що Pioneer кращі будуть.

18. yurkus7

yurkus7 Active Member

volkswagen passat b3.AAM 1.8 1992 універсал
    дві колонки по 10 Вт[​IMG] розмір 190*190*330 ціна 180 грп.хороший звук.кому тре пишіть

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)