Відповідь: колонки Сам не чув, хлопці з російського Кар-Музік кажуть добре грають для сучаної "танцювальної" музики....
Відповідь: колонки В мене стоять такі, і хочу сказати якщо слухаєш ритмічну музику то вони просто супер.
Відповідь: колонки а в тебе які іменно стоять(по ціні або модель) мені продавець на радіобазарі їх дуже розхвалював та й коли дав послухати мені дуже сподобалось(в районі 85дол.)
Відповідь: колонки На радіобазарі? Де саме? Останній ряд, перша будка? То будка Ігора з Перехрестя, можеш поїхати напряму наперехрестя (де запчастини) як заходиш зліва будка (її неможливо не побачити). Їдь туда там може бути більший асортимент. Колонки в мене тільки передні (65 дол.), Задні МТХ, оскільки як купляв, то ще Драгстерів небуло.
Відповідь: колонки що може покункурувати з цими http://avtozvuk.com.ua/info.php?id=4379 хто шо про них думає????????? Додано через 10 хвилин чи може оці http://avtozvuk.com.ua/info.php?id=1272
Відповідь: колонки Теоретически должны встать, потому как в гольфе 2 штатные места по 8 см сделаны. Эти имеют 8,5 но там помоему зазор есть.
Відповідь: колонки Ну тогда эти должны встать спокойно. Отпишисьт когда поставишь. Если что подъезжай к нам - поможем
Відповідь: колонки можна зробити міні-подіум, якшо не хватить глибини або магніт впреться в метал під панеллю. Я собі так ланзар ставив 8см. Є нюанс: подіум потрібен, шоб динамік щільно прилягав до поверхні панелі і не став на перекос коли прикрутиш, ше зверни увагу шоб сама пищалка не впиралась в кришку пласмасову (штатну від панелі), яка зверху закриває його, бо якшо деформується динамік (а такі маленькі легко деформувати), то буде йому звіздєц. То ВанГейт: є смисл ставити в панель мідбас 8 см, а пищалку на стойку (компонент)?
Відповідь: колонки Да. И со временем доставить в дверь или где-то так - 13-16 см мидбас. Чтоб получилас трехкомпонентка. Потому что на панели так как в гольфе это очень хорошее место для среднечастотника. Само-собой что ты от него баса не добъешся.
Відповідь: колонки А реально є хороші мідбаси 8 см? Питання актуальне, сам пам*ятаєш шо я зробив з тими ланзарами, шо зараз стоять...так шо я би взяв. А по мідбасах в двері-підзбираю пару рублів на хелікси і під*їду до вас подіуми робити в дверях.
Відповідь: колонки Нафіга там в панелі такі динаміки а? 1.Нема ніякого оформлення,нахид прикручені до панелі і всьо куда випромінює тильна сторона дифузору непонятно.... 2.нахил панелі такий шо реально вони грають на відбивання від лобового шкла, шей фіговий кут нахилу(помоєму вони для лівого і правого різні)....але перед тим їх приторможують масивні пластмасові сітки... 3. і шо ви хочете почути від динаміка в 87 мм а? -один крик і раковушний зойкіт піщалки. писи.тема фтопку
Відповідь: колонки Никто же не говорит прямо так как есть поставить и все. Я знаю про что меня человек спрашивает и неоднократно с ним говорил про это. Закрепить нормально и т.д. Динамик в 87 мм - мидрейндж от которого можна ожидать средние частоты. Да и иногда людям хочеться сохранить заводской вид салона (не раз с таким сталкивался), а музыки хочется, поэтому приходиться ставить в штатные места и добиваться от них максимально возможно качественного звука. А тему в топку зачем? Ведь спросили про конкретные динамики, да и вобще станут ли 8 см в родные места. Можна чего и посоветовать
Відповідь: колонки В мене стоять Pioneer 6916, також 80Вт. Колонками задоволений на всі 99%. Єдина проблемка, що коли пилюкою набиваються починають хрипіти, тоді треба трохи більше звуку дати, щоб пилюка повилазила і синдром проходить. Моя думка, що Pioneer кращі будуть.