Можу дістати будь-яку нову комп'ютерну техніку дешевше ніж у будь-якому магазині Львова з відповідною гарантією на товар , токож у продажі є : цифрові фотоапарати , мобільні телефони , принтери , сканери , автомагнітоли і інші комплектуючі.Якщо щось зацікавило то звертайтесь .
Відповідь: Комп'ютерна техніка з якою фірмою співпрацюєш і чи маєш прайси, особливо цікавить мобільні телефони
Відповідь: Комп'ютерна техніка Фірма називається A-Z Tehno . Можу дістати прайс на конкретну модель телефона , або на кілька телефонів , все разом неполучиться .
Відповідь: Комп'ютерна техніка Привіт. Вже 2 місяці шукаю світчі фірми Planet моделі FNSW-1608PS і FSD-803PE. Якщо буду брати - то багато. Якщо є один - братиму один. Навряд чи ти мені поможеш... але все ж таки - глянь може десь там щось таке завалялось.
Відповідь: Комп'ютерна техніка є хіба Сканер HP Scan Jet 2400, А4,1200 dpi, USB-70 у.о.(HP 1200 поки нема)
Відповідь: Комп'ютерна техніка Привет, в предлагаемом ассортименте случайно нет портативных раций ? Если есть, то хотелось бы прайс посмотреть...
Відповідь: Комп'ютерна техніка тут на форумі почитай дуже часто продають портативні рації будь-якого штибу http://airsoft.com.ua/forum/viewforum.php?f=5 от для прикладу http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?t=14932
Відповідь: Комп'ютерна техніка Подивись краще на таку TFT 17" LG L1753НR. Працюю за таким але на 19 дюймів на роботі 8 год/день. - дуже задоволений.
Відповідь: Комп'ютерна техніка Travel можу дістати такий монітор за 215у.о ''17 " LG 1753S-SF TFT,silver, 5мс,300кд,2000:1 (DFC),160(г)/160(в)''
Відповідь: Комп'ютерна техніка Travel якщо монік хочеш для себе, то не бери 17" монітор. Бери тільки 19". Він дорожче буде коштувати, ніж 17" на 150 грн, але твої очі скажуть тобі ВЕЛИКЕ дякую!!!! Тому що розрішаюча можливість у тіх моніторів однай таж, 1280*1024. Але текст наприклад на 19" буде читатися набагато краще!!!
Відповідь: Комп'ютерна техніка я не радив брати самі дешеві моніки. розгяладти моінк треба в конкретних мделях, а характеристики можуть бути гарними а на справді лайно ІМХО треба прогулятися по фірмам/магазинам глянуит на ті шо включені а поітм шукати де таку модель купити