Комплект приладів VDO + датчик тиску VDO

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Scirocco GTi, 11 бер 2008.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Є комплект приладів з Ауді 90 купе 90-х рр в. Вольтметр, температура мастила, тиск мастила(до 5 бар) + датчик тиску мастила під ці прилади. За такий комплект хочуть 110 у.о.

• Подобається Подобається x 1
  2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: Комплект приладів VDO + датчик тиску VDO

Фото в студію. Може заберу.

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Фото:

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

датчик на 5 бар, паходу непідходить принаймі в гольф там має бути 7 бар в мене такі самі в гольфі стояли.
    спочатку він зашкалював на холодному двигуні а з часом перестав зашкалювати, але показував при нагрітому двигуні 0.

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Стрілку просто в тебе скрутило.
    Походу треба з електриками побалакати, щоб зробити так, що на холодну прилад тиску примусово відключати, або щоб включався він тільки після нагріву ОР наприклад 50-90 градусів.

6. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Забираю. Але ше раз скажи шо в комплекті іде. І чи вони робочі? Перевіряли?
    Датчик тиску і темп масла є, чи тіко шкали?

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

В комплект входять 3 прибори + датчик тиску.
    Ще скоріш за все буде рамка з Ауді і проводка рідна на ті прилади.
    Температури мастила вони пошукають. Але я його не можу на 100% тобі обіцяти. Всі прилади стояла на робочій машині і працювали.

8. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Добре... Я тоді собі трошка подумаю, а якщо хтось вже хоче забирати - то хай бере.

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Що тебе засмучує? Якщо той температурний датчик, то беру на себе обов*язок знайти його. І він увійде в оголошену ціну.

10. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Ок. тоді без проблем думаю. До речі, класно б знати їх реальний розмір... Тої планки всієї...Цікаво чи стануть вони мені під магнітофоном біля ручки передач...

Додано через 48 хвилин
    І чи можливо там колір підсвітки інший заколхозити?

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Можна.

Мені здається що 110$ - задорого. Хоча на кожен товар свій покупець.

12. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Недорогоніразу. 3 датчики ВДО - того вартує. Друге діло чи вони робочі і чи не брешуть.

13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Воно робоче. То 100%. А от с привіду брехні... Я коли свої ВДО ставив, то на холодну завів мотор, подивився на великому механічному манометрі тиск. Показував 6,5 бар. Поставив ВДО датчик і завівся показував десь біля тих же 6,5, трошки менше. Так що все гут. Діаметр прилада по моєму 42 мм,що не помиляюся. Вони стандартні. Може тількі під них потрібно буде рамку іншу зробити. :)

14. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Тополь я би тобі радив поставити ті датчики замість воздуханів ті шо посередині я собі так на гольфі замутив і це було прікольніше ніж за ручкою передадач. А на корі десь колись в неті бачив що також замість воздуханів поставили - бомба. А рамку в Вагейта на гаражі любу замутять.

15. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Якщо Ван Дам Гейт таке зробить - то звісно! так і зроблю. Мене взагалі всілякі датчікі пруть. А недоброзичливці які кричать шо машина в гірляндах - фтопку їх. В мене машина - істрєбітєль нах. :mrgreen:

Scirocco GTI, а шо будем з доставкою рішати? Я бабки по вестерну, ти шкали поїздом? До речі дуже прошу сфоткати самі датчики і їх різьбу і т.д. вказати. Подумаю де то вкрутити варто. І ше будь-ласка уточни чи вони розбірні - тобто чи я там лямпочки на червоні поміняю, Sasa вроді каже шо та. Бо якось не буде дивитися - всьо червоне, а тут зелені шкали...

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Здоров Тополь. Зараз як раз займаюсь заміною підсвітки на синю зі звичайної білої. На південному купив 3 лампочки сині по 2 грн/шт. Прибори ніби не розборні (хіба що розклепаєш), тільки лампи з цоколями знімаються. Щоб лампочку з цоколя з контактами витягнути треба файно помахатись - як треба буде розкажу як (загалом просто). Але тести показали що світлодіоди сині розсіюючі дають кращий тому буду ставити їх (через 1 загальний резистор).
    Удачі.

Додано через 1 годину 52 хвилини
    Півтори годинки кропіткого паяння світлодіодів до 2-00 ночі і вуаля - синя свытлодіодна підсвітка готова.

• Подобається Подобається x 2
  17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Гроші дешевше переслати мені через поповнення Приватбанківської картки. Відправлю скоріш за все ІнТаймом. Тобі так буде спокійніше, бо не потрібно їхати зустрічати поїзд, і пакунок безкоштовно може зберігатися ще у перевізника на складі 10 діб. Різьби стандартні, ФВ-Ауді інші не робить. Тобто то все вкрутиться у твої штатні місця - 100%. Всі прилади і датчики вигладати будуть як на фото Sasa(дякую). Доречі я міняв свою підсвітку на приладах з жовтої на зелену. Зелені потужні матові(!!!) світлодіоди дуже бистро через резистор впаяв замість штатних жовтих лампочок.

18. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Гут! Дякую. Отож з мене 110 єнотів, а з тебе 3 шкали, і датчик преса і темп.
    Ще питання, хлопаки, а то шось я не знайшов ніде відповідей. В мене датчик тиску штатний стоїть там де масло має іти до компресора. Але масло заглушене, бо компресор не робочий. Відтак питання - чи заставляє це брехати датчик? Тобто до нього масло доходить, але далі вже не йде. Хлопці з корадо сцу шось там говорили шо через це бреше, але якось натякнули тіко і в фак послали. Хто шарить по тих питаннях - дайте відповідь будь-лака.

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Тиск у системі однаковий. Навряд чи буде брехати в залежності від місця встановлення.

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

ІТОГО. Дуже довго думав куди краще вліпити ці 3 кругляшка! Дуже не хотілось ставити замість воздуховодів або сверлити панель виламувати попільничку і т д. Надумав завалити в нішу для компактів (в бороді), всеодно крім двох дисків які я не слухаю і блютуза в мене там ніколи нічого не їздило а в разі чого - завжди можна зняти і оригінальна ніша лишиться :) . Там зразу ж і дирка для проводки є та й за живленням недалеко бігти - прикурювач.

Матеріал для рамки - потужна пластмасса... від вузького переднього бампера на Г2. Її товщина приблизно 3 мм. В ній приборам буде добре:

для рамки відрізав бокову частину бампера (влом було швейлер відколупувати) оцю:

Далі вирізав приблизний розмір з запасом пилкою. Чим підганяти??? Пилкою? Ножницями? Гарячим ножем? Лобзика не було, та й ним було б не ідеально. Підганяєм точилом:

Після години підгонки і приблизно 50-ти примірянь получилась ідеальна форма:

Ось так вона виглядає в ніші:

Далі з допомогою штангельциркуля вишукуєм ідеальну середину, 10 раз переміряємо (бо місця вобріз) намічаєм 3 кола в формі і з допомогою гарячого ножа і напильника випилюєм таке чудо:

вставляєм прибори. Прибори повинні вставлятися дуже туго бо місця для кріпильних скоб в 2-х крайніх приборів не буде!!!:

Все. Завдяки тому що рамка досить висока, має гнучкий верх і низ і ідеально підпиляна по боках вона мертво з тими приборами стає в нішу і навіть на бруківці не вивалюється! Залишилось їх тільки підключити. Схема і т.д. була викладена в попередній темі про ВДО.

Браза Тополь. Якщо треба буде - отдам бєзвоздмєзно купу рамочного матеріалу :)

• Подобається Подобається x 7

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)