КОМПРЕСОР ДЛЯ ШИН

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем ора, 24 лип 2012.

1. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Хочу купити компресор для підкачки шин, якийсь бюджетний варіант, а вибір дуже великий. Може хтось юзає такий девайс і підкаже по виробнику чи на що звернути увагу. Наперед Дякую .

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Вічних нема. Основна проблема - сирається компресійне кільце на поршні.

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Буду вдома, сфоткаю виставлю.
    В мене двокомпресорний, Росія-Китай якщо не помиляюся.
    Качає швидко!
    Був перед тим однокомпресорний - не рекомендую, комплектуючі дешеві і я переживав, що загориться бо грівся дуже, я віддав в Метро назад, доплатив гроші і купив потужніший.
    Задоволений, Вартість 460 грн.

4. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Юзаю Торнадо, качає добре вже 10 міс., брав в Метро 150грн.

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    У мене прослужив 4 роки і накрився, тому зараз у пошуках знову.
    Був "тіпа" однокомпресорний, але останній рік трохи вимахувався, і відремонтувати було проблемно.

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    В знайомого компресор від старого холодильника
    працює безшумно, качає досить швидко, але він на 220 вольт

7. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    і кидає компресорне масло всередину колеса. масло + резина не є добре

8. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    [/quote]
    і кидає компресорне масло всередину колеса. масло + резина не є добре

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Як і обіцяв фотозвіт.
    Звати йото "Тігр".
    Торнадо обміняв на цей, Торнадо однокомпресорний димів від 15ти звилин роботи і чути було запах, я це при обміні наголосив в магазині і сказав, що таке гівно не хочу.
    Ніколи не передбачиш скільки його вистарчить, але качаю колеса не кожен день.

Останнє редагування: 25 лип 2012
  10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake

Не кидає нічого, перевіряв на руку, сухеньке повітря, ані крапельки масла.

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Розбирав свій. Нема там масла. Вони працюють на суху тому й гріються.
    Там інструкція каже що безперервної роботи кажись 5 хвилин витримує.

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Він настільки лєвий, що в інструкції цього не пише, та й до мого "Тігра" також в інструкції цього не пише.

13. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    димів від 15ти звилин роботи і чути було запах,
    читав в неті шо колесо 15" з нуля качає 5-6 хв, ти які колеса ним качав?? просто трохи закруто 450 грн за компресор. наразі дивлюсь в райлоні 200-250 грн.

14. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Питання: а як часто ти качаєш колеса з нуля? А як часто ти підкачуєш колеса? Вони що в тебе кожен день спускають?
    Якщо так, то проблема не в насосі, чи ба, у виборі компресора!

Як на мене, то підкачати колеса (як правило, у мене, вони можуть втратити 0.1 бар за місяць) раз на місяць, і для того достатньо ножнИй механічний насос (нормальні є за 70 грн), і ним вистачає качнути 10-20 раз! Чи то завелике навантаження для наболілих ніженьок???

15. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    1-2 рази в рік.
    а хто сказав шо це проблема?? я спитав шоб не обирати на осліп а взяти до уваги досвід тих що вже користувалися чи користуються. Оскільки ним можна накачувати не тільки автомобільні шини але й інші предмети (матраси, м'ячі і т.д.) то річ в хозяйстві потрібна.
    я спитав поради, а ти вирішив покритикувати , як бачиш тема не про те в кого наскільки спускає і хто чим качає (якшо просто кортить шось написати для цього є відповідний пост "флуділка". А виходячи з твоєї логіки якшо ти їздиш на роботу 3-4 км то н..х тобі автомобіль?? купи ровер чи то навантаження завелике на твої ніжки??

• Подобається Подобається x 1
  16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    механічним це можна робити також...

То не критика, а просто зі свого досвіду скажу - теж хотів купити електричний, але перед тим пройшовся по магазинах і базарах, та порадився з знайомими який, все ж таки, обрати? - відповідь була будь-кий, бо якщо качати з нуля (а це буває лише коли міняєш резину САМ! то він стає в пригоді, щоб не займатися даром фізкультурою, а підкачати раз на місяць для цього він не потрібен, бо:
    1) більш-менш пристойнолї якості (який витримає накачування 4х коліс більше 2х разів) буде дорогий
    2) у всіх, навіть тих дорожчих, є проблеми вже після першої експлуатації (то манометер перестає нормально показувати, то перегрівається, то в машині запобіжники летять при включенні такого насоса, то ще шнур гріється так, що чуть не оплавлюється - бо затонкий, то ще якась халепа)
    3) ще не чув щоб у когсь такий насос попрацював більше 3х років, тобто за твоєю версією (накачування 2 рази на рік = 2*4*3 = 24 включень)

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Головна проблема в тому що ножні насоси нормальної якості коштують не менше. А насос за 100 грн складеться тобі в пополам за 3 накачування колеса, при чому не важливо чи китайський чи білоруський. А качати руками важко і впадло.

18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Два роки тому купив собі в Ашані дешевий (70грн) китайський, підкачую раз на квартал, і один раз зимою качав з нуля (власне після того зацікавився електричним) - нарікань нема, окрім того що манометр не має фіксації а завжди падає на 0 з кожним натисканням ;)

Останнє редагування: 25 лип 2012
  19. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    в пості вище пишуть що працював 4 роки звичайно що це залежить від типу експлуатації, в знайомого є торнадо він ним лодку двомісну качає за один раз, насос нагрівається але працює, крім цього пише що є датчик від перегріву розумію шо китай але шо зараз не китай. Мені потрібний для докачки коліс (деколи приходиться машинку підгрузити і відповідно докачати задні колеса, оскільки по Львові пустим на 3 атмосферах їздити не дуже приємно).

20. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Зупинив свій вибір на торнадо, завтра відпишусь як качає. Спеціально спущу шину і накачаю.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)