Всім привіт! давно хотів добавити своєму пасату трохи коней бо мій моноінжектор і його 90hp мене не радують. Підкажіть чи можливо поставити на b3 1.8 двиг ABS компресор і якщо можливо, то який, скільки буде коштувати, як поставити. Наперед дякую!
дуже дорого_))))) дешевый способ до 3х тыс $, это на родном блоке построить 1.8PG, при этом купив донора PG. либо установить распред впрыс январь + голову 16v. Вобще эта тема перетерта на golf2 клубе, вдоль и поперек, в плане теории и практики.
На двигун ABS компресор ставити не можна. Шукай донора PG з живим (що майже нереально) компресором G60 Можна і з не живим і встановлювати мерсівський компресор Eaton або тойотівським SC14 . Але добрих спеціалістів , які можуть якісно це все зробити, знайти важко так само як живий G60
bass. Ти правий Зтої затії нічого доброго не вийде, тільки гроші потрачу. Прийдеться змиритися Всім дякую за поради
Ну, то все відносно, я свою доводив до 200 з лишнім, і далі думаю, як би то ще збільшити. І мрію про повний привід .
Ну блін, в тебе кора))) Якшо це впринципі якась купешка, або спорткар тоді та, мають бути коняки і сам би хотів))) але пасат, кагби, зовсім не гоночна машина))))