Збираюся завтра до Львіва. Можу закинути в багажник зо два мішки яблук (різних - на сік, на повидло, на сушення...). Чи комусь треба?
Чортопхай, ти вже в інший "бізнес" подалася..??? В тебе на кожен сезон....:D Гмм...може то і мені бульбу з села возити....
Чуєш! Що то значить - на сік і на варення? То виглядає так: я встаю зрані, дивлюсі - сад засипаний ябками. Продираю вочи, беру міх на плечи і йду в сад кланятисі кожному ябкови. Гнилі викидаю, а всі решта - до мішка. Передбачаю, що назбираю зо два мішки. Тому і пропоную, що їх Тобі завтра привезу. А вже на що ви там їх пустите - ваша сімейна справа. Так що набиваємо стрєлку! Де і коли? Я буду в районі Метро, Епіцентр. Можливо, вул. Шевченка, але то можливо! Ти зміг би під"їхати до Метро або до Епіцентру?
Тааа... З таким бізнесом, як я проваджу, довго би с не потягнула... Так що важєй си! Але я не відмовляю! Щоби Ти не подумала щось там...
Точно! А я вже настільки від хати відбилася, що і рахунок дням (і ночам ) втратила... bass, тоді не пармося! Здибаємося на з"їзді!
І багато ми з Тобою з того бізнесу скористали? Хіба що Пан Вовчик перманентно лаха дре - то з Тебе, то з мене...
Нє баісь, шеф!!! Усьо буде у порядку!!! Пан Вовчик дре лаха, бо теж хоче в долю - заздрить. + не дочекався "фокусу"..... Це тільки розкрутка...
Курче! Що діється в моїй скромній темі про ябка?! То розумію і дякую за турботу про ближнього. Хіба можна ТАКЕ! оцінити в банківських знаках? Приїжджай на 2-3 дні - гарантую, що назбираєш фіру! А то мене взагалі вибило з колії! Що цей допис має до яблук? Хлопці, возьміт себе в руки!
Свідчення тому, що яблука можна возити тільки ВАГами :D:D Ото фраза порадувала, що стриматись не можу від сміху. ПозИтИFFFFF!!!
А що? Може хтось щось має проти? Чи, може, боронь Боже, ревнує? У нього ВАГ, у мене ВАГ... Я ніколи нікому нічого, я ніколи нікому ніщо, тільки деколи декому дещо, а хіба чи не можна, чи що?
Та де мій ВАГ з тим ВАГом справиться, мій вже старий як дідо. А з досвіду знаю де 2-3 дні, там і тиждень, а це для роботи черевато.
...та та....і там не тільки ябка...Там і гурівка і сало і українська народна солов"їна пісня....:D Чортопхай, ти бачиш, куди не тикнемся, який "бізнес" не почнем - всюди пруха і клієнтам нема відбою.... :D :D :D А ти кажеш...