Контактна група

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Romanych, 4 лип 2010.

1. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ
    Люди добрі підкажіть як поміняти контактну групу замка запалювання, бо розкрутив а не знаю як її звідти витягнути щоб замінити, можливо хтось міняв чи має потрібну інфу.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    0 - Не бери контакну групу HansPrice он же Topran. "Дают осечку, примерно 50/50" (с)
    1 - Знімаєш руль (головка на 24)
    2 - Відкручуєш 3 вінта і знімаєш підрульові переключателі. Якщо кнопка аварійки зверху на них то тре поїпатися, вивернутися, відігнути пластик і з криком "та вилазь тваюмать" витягнути підрульові з тою кнопкою на себе.
    3 - Щоб зняти замок треба зняти спочатку перехідник який якогось милого стоїть між рульовим валом і рульом (той на який руль надівається).
    4 - Щоб зняти його звичайним зйомником мудруєм таку конструкцію:
    Ключ рожковий на 27 підставляєм і хватаємся за нього зйомником

Щоб не розширювати отвір в рульовій колонці я підставив желізяку і ай-да крутити, приблизно так

Далі відкручуєм болт під внутрішній шестигранник (на 6):

Вставляєм ключ в замок, повертаєм щоб зняти блокування і витягуєм замок на себе.
    Далі знизу замка зі сторони отвру для рульової колонки бачим вінтік під хрестову викрутку.
    Відкручуєш його і витягуєш контактну групу. Міняєш і все назад.

ПС: замість всієї цієї конструкції підходить жигульовський сйомнік толі для шарових толя для наконечників, але діаметр не завжди підходить. Діаметр має бути 27!

Останнє редагування: 6 лип 2010
  3. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Якщо треба то маю оригінальну контактну групу б\в.

4. Romanych

Romanych Початківець

Дякую шо розяснив як то все зробити підручними способами. Нажаль я вже купив групу попробую поставити її а там побачу.

5. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    в жодному випадку не раджу знімати руль !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    є простійший і набагато кращий спосіб це зробити, просто знявши рульовий вал.
    відкручувати треба 2 пластикові пробки (кожух вала) і 2 болта (на карданчику + на замку).
    все. рульвий вал у тебе в руках.
    викручуєш вінтік КГ і витягаєш КГ. назад вінтік не закручуй, КГ тримається на защолках роз"єма.
    http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=70112&hl=%EA%EE%ED%F2%E0%EA%F2*

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Цей спосіб не найкращий.
    Досвід показує, що розипається нах нижній підшипник валу, а він йде по оригіналу і починаються "танці з бубном"

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    а чого підшипник має розсипатися? конструктивно? не думаю. хіба йому вже час прийшов і він уже і так розсипався?
    я міняв таким способом.
    нічого не вилетіло і не посипалося.
    а автор теми нехай собі вирішує.

Останнє редагування: 5 лип 2010
  8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я думаю файно коли є пару варіантів,кожний може вибрати для себе оптимальний.

П.С.як для мене перший.Вже пару разів робив таке,але перед заміною підготував необхідний інструмент і у пєрьот....,а потім півко.

9. Romanych

Romanych Початківець

Поміняв я групу так як писав Саша, питань не виникло ніяких, хіба що зйомник шукав трохи довго а так роботи на пів години і на рахунок перехідника, в пасатах він є також і це основна проблема для якої потрібен зйомник.

10. Tommy

Tommy Початківець

volkswagen golf 3
    Контактна група не працює

Не заводиться машина. Де можна купити більш менш нормально групу контатктів і заодно поміняти хто б міг?? Підкажіть будь ласка!?

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Купити можна де завгодно. Вони мабуть всюди є. Тільки моя порада - не бери Топран. З 3-х мені 2 браковані попались.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)