продажа по запчастинах,ціна в доларах ---телефон 0933239289 капот 150 двері 100(1дверка взборі,без ручок) задня кришка взборі(спойлер,двірник,стікло) 180 крило 70(переднє праве) бампер задній 100(ідеальний) фари передні 70(1шт) задні 70(1сторона) бензобак 90 Мотор 2,0(9а) свап комплект(коробка,піввісі,ступиці,радіатор,генератор,стартер,проводка,блок керування)на двох карбіраторах Кеіхін,вихлоп Павук ціна1000 Мотор в ідеальному стані,стоїть на машині можна провірити на дорозі . За решта запчастин дзвоніть.. Є все крім сідушок лобового скла дверних ручок
Я нерозумію,шо за дурні запитання? то автомобільний форум.. чи клуб дітей які на іграшкових машинках їздять? Я написав що є в продажі крім Сідушок,лобового скла(є тріснуте) і дверних ручок,бо це я ставитиму на свою машину. Мотор на синьому корадо стоїть.Дві машини зібрані і находу. Якщо я написав що можна попробувати,значить можна А якщо вам немає шо робити,а тільки домахуватись до оголошень.. То велике проханя не забруднюйте теми!
Я бачу ти автомобільний ЗНАТОК чи краще буде ГУРУ? відколи це без дверних ручок двері не закриваються??
Шо ж ти агресивний такий? Ми жартуємо В якому стані оптика в передньому бампері? Яка ціна? І що хочеш за губу?
а в якому районі взагалі машина знаходиться? Може якось би заскочив глянути і шось би відковиряв собі
Привіт! Ти надумав капот продавати? І які ціни будуть за ті пласмаски в салон(біля ручки передач, з лампами біля зеркала заднього обзору, задні обшивки) + ще я б приборку взяв для експерементів? P. S. То Тарас що на чорному Коррадо приїжав, в якого ви надув компрессора провіряли )